SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 3 camere, finalizat, Brancoveanu

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Brancoveanu
Reper: Piata Resita
Numar camere:
3
Suprafata utila:
69,48 mp
Suprafata construita:
75 mp
An constructie:
2020
Etaj:
Parter
76.500 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 110302
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 69,48 mp suprafata utila
 • 75 mp suprafata construita
 • etaj: Parter
 • 2 grupuri sanitare
 • 2 dormitoare
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum urban, restaurant

Alte informatii

DETALII IMOBIL:

Apartamentul propus spre vanzare este localizat in zona Lidl Drumul Gazarului, in ansamblul Top House Residence in vecinatatea Pietei Resita, imobil cu un regim redus de inaltime si anume P+3E.

Proiectul este unul complet din punct de vedere al functionalitatii, avand o arhitectura moderna, iar blocul dispune  de parcari supraterane.
Locuinta este disponibila la parter, este formata din 3 camere fiind compartimentata astfel: living spatios si luminos, doua dormitoare, bucatarie, hol de intrare, sas, baie si grup sanitar.

Apartamentul se preda la cheie cu toate finisajele incluse in pret.

LOCALIZARE SI VECINATATI:

Top House Residence Giurgiului este situat in Bucuresti, Sector 4, vis a vis de Scoala 308, cu acces rapid catre mijloacele de transport in comun.

Lidl Drumul Gazarului, Scoala 308, Sos Giurgiului, Huedin, Piata Resita, centre de invatamant, spitalicesti si multiple centre comerciale.

Mijloace de transport in comun:  Tramvai 7, 11, 25 din Sos Giurgiului si 76,77, 381 din Strada Resita.

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI:

Apartamentul cu trei camere total decomandat are o suprafata utila de 69,48 mp si este format din: camera de zi foarte spatioasa cu o suprafata de 18,26 mp, dormitor luminos 14,03 mp , dormitor 12 mp,  bucatarie 8,48 mp, hol 5,19 mp, sas 5 mp foarte permisiv in crearea spatiilor de depozitare, baie 3,98 mp si grup sanitar 2,54 mp.

Apartamentul dispune de finisaje complete si moderne: tamplarie PVC 5 camere, parchet laminat, gresie si faianta din import, usi de interior, usa de intrare este dotata cu multiple sisteme antiefractie, calorifere din otel si centrala termica in condensatie de 24 kW conform noilor norme in vigoare, iar baia este dotata cu obiecte sanitare.

Imobilul din care face parte apartamentul are o structura pe cadre din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm la exterior, iar compartimentarile interioare sunt executate cu caramida de 12 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 76.500 euro, TVA 5% inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala beneficiati de reducere 5%.

Loc de parcare asigurat pentru fiecare apartament, contracost.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefonic 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0752870936 – Ionut Cernica 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara