SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 3 camere in Metalurgiei Park, excelent compartimentat, balcon inchis, metrou Aparatorii Patriei

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Bulevardul Metalurgiei
Reper: metrou Aparatorii Patriei
Numar camere:
3
Suprafata utila:
70.30 mp
Suprafata construita:
76.80 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
P
72.900 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 102761
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 70.30 mp suprafata utila
 • 76.80 mp suprafata construita
 • etaj: P
 • 2 grupuri sanitare
 • 1 balcon
 • 2 dormitoare
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul prezentat astazi este format din 3 camere spatioase, disponibil intr-un imobil nou din zona de Sud a Capitalei.

Acesta dispune de o suprafata utila de 70,30 mp, este excelent compartimentat si  este bransat la toate utilitatile orasului, fiind alegerea ideala chiar si pentru cele mai exigente cerinte din piata imobiliara.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul Arcadia Residence face parte din primul parc rezidential din Romania si anume Metalurgiei Park Residence. Acesta este compus din 2 imobile cu regim de inaltime P+5 Etaje, insumand un numar total de 105 unitati locative mixte.

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp, deoarece locatia  este una excelenta ce dispune de infrastructura completa si drumuri asfaltate cu acces rapid catre multiple mijloace de transport in comun, sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, spatii de relaxare, magazine si centre comerciale.

Mijloace de transport in comun: statia de Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 312, 102, 312, 73 si 74.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta este foarte frumoasa cu o compartimentare complet decomandata, compusa din 3 camere dispuse astfel: hol intrare, 2 dormitoare, bucatarie separata, 2 bai echipate cu obiecte sanitare moderne, camera de zi luminoasa, toate acestea fiind insotite de 2 balcoane, unul inchis si unul deschis.

Apartamentul este echipat cu cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara: gresie si faianta din import, parchet, usi interioare Porta-Doors, tamplarie PVC Rehau, geamuri tripan cu feronerie Roto,  obiecte sanitare ceramice in bai, centrala termica proprie Vaillant 24kW, radiatoare din otel si usa metalica antiefractie.

Imobilul respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi, acesta fiind construit pe cadre si grinzi de beton armat, peretii interiori cat si cei exteriori sunt executati cu caramida Porotherm, iar izolatia exterioara este realizata cu polistiren expandat de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pret: 72.900 Euro cu 5% TVA inclus!

Loc de parcare: 2.500 Euro, TVA inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Alte informatii si contact:

Bonus: voucher de reducere de 10% la toate produsele din gama Mobexpert!

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0722.664.430 – Cristian Ionita.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Cristian Ionita Sud Rezidential

Cristian Ionita

Telefon: 0722.664.430

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara