SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 3 camere Lidl MetalurgieiApartament in bloc - decomandat

Zona: Metalurgiei
Reper: LIDL Metalurgiei
Numar camere:
3
Suprafata utila:
75 mp
Suprafata construita:
85 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
2
Etaj:
1
69.900 euro
TVA de 5% inclus
3495 euro
2097 euro
ID Oferta: 113135
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 75 mp suprafata utila
 • 85 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 2 grupuri sanitare
 • 2 balcoane
 • 2 dormitoare
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, usa metalica
 • iluminat exterior, subsol
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Apartamentul propus astazi spre vanzare este disponibil in cadrul proiectului Club Residence 2 Brancoveanu, situat pe Drumul Binelui la cateva minute de LIDL Metalurgiei.

Locuinta se afla pe etajul 1 intr-un imobil S+P+5, are o compartimentare foarte bine gandita, este decomandata si  dispune de lumina naturala pe toata perioada zilei. Apartamentul are o suprafata utila de 75.26 mp.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este situat  pe strada Drumul Binelui, in apropierea celor mai importante centre comerciale ale zonei, Metro, Auchan, Selgros, Lidl Metalurgiei, Jumbo, scoli si gradinite, cat si statie STB in apropiere.

Specificati tehnice si caracteristici:

Apartamentul are o compartimentare moderna si dispune de: 2 dormitoare spatioase, living + bucatarie, 2 bai si 2 balcoane generoase.

Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, dintre care enumeram: gresie si faianta import, parchet laminat, tamplarie PVC, centrala termica de apartament de 24 kW prin condensatie, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu placi antiderapante.

Imobilul este construit pe structura de beton armat, compartimentarea fiind realizata cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 11.5 cm la interior.

Finisarea apartamentului va fi atent supravegheata de catre un departament specializat in amenajari interioare, care va prelua dorintele clientilor, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori.

Pret si modalitati de plata:

Pret: 69.900 EURO TVA 5% inclus.

Se accepta orice tip de credit bancar cu avans minim de 5%.

Parcari subterane si supraterane dezmembrate individual la pretul de 5000 EURO + TVA

Bonus: voucher 10% reducere la toate produsele din gama marcilor Mobexpert! .

Pentru identificarea celui mai bun produs de creditare, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar. Puteti aplica online pe site-ul www.credit24h.ro  sau telefonic la nr. 0731.111.609  Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii legate de acest  imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0731.111.602 Irina Savu sau  direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Irina Savu Sud Rezidential

Irina Savu

Telefon: 0731.111.602

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Te-ar putea interesa si:

joy residence berceni galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara