SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 3 camere – Metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Popesti Leordeni
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
Numar camere:
3
Suprafata utila:
72.75 mp
Suprafata construita:
87.3 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
85.000 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 111401
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 72.75 mp suprafata utila
 • 87.3 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 2 dormitoare
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere laterala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta, birou
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, RATB, metrou, bar/pub, restaurant

Alte informatii

DETALII IMOBIL:
Apartamentul propus spre vanzare face parte din proiectul rezidential Sky Garden, este un apartament modern cu 3 camere, disponibil pe etajul 1 intr-un bloc nou cu regim redus de inaltime : P+3E+4ER, cu acoperis tip terasa si o arhitectura moderna.
Imobilul dispune de fatade ventilate, fiind partial placat cu unul dintre cele mai bune materiale si anume panouri din aluminiu (Alucobond).
Sky Garden Residence este amplasat langa Mall La Strada, avand acces rapid catre puncte importante din zona: metrou Dimitrie Leonida, Soseaua Oltenitei, Soseaua Berceni, Metalurgiei, Aparatorii Patriei, Piata Sudului.

LOCALIZARE SI VECINATATI:
Ansamblul se afla pe strada Amurgului, iar accesul pietonal catre statia de metrou Dimitrie Leonida se face in aproximativ 8 minute.
Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales este unul excelent, aflat intr-o zona care dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale.

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI:
Apartamentul este format din 3 camere, are o suprafata utila 71.09mp + balcon 1.66mp si este compartimentat astfel: living, bucatarie spatioasa, doua dormitoare, o baie, hol si balcon.
Locuinta se preda complet finisata si este dotata cu: centrala proprie de apartament Kober-24 kw (in condensatie) si calorifere din otel, usi de interior de cea mai buna calitate, usa intrare metalica- antiefractie, tamplarie PVC cu geamuri termopan 5 camere Salamander-gri antracit, gresie si faianta–import, parchet de foarte buna calitate 8 mm, obiecte sanitare moderne in baie, interfon.
Apartamentul este bransat la toate utilitatile orasului, iar contorizarile sunt individuale.
Blocul este construit pe cadre de beton, compartimentarile fiind din pereti YTONG : ( exterior 25 cm, interior 12.5 cm ), iar izolatia exterioara cu polistiren de 10 cm si vata minerala, tencuiala decorativa
Va puteti personaliza apartamentul alegand finisajele dintr-o gama variata de modele si culori pusa la dispozitie de catre departamentul specializat de finisaje – Avalon.

PRET SI MODALITATI DE PLATA:
PRETUL DE LISTA AL APARTAMENTULUI ESTE DE: 85.000 Euro
Pret parcare supraterana: 2.500 EURO+TVA 19%
Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5% .

Alte informatii si contact:
Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.
www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: OANA CRACIUN– 0733.373.483 sau direct la Social Hub din Sos.Oltenitei 15-15A, Popesti-Leordeni, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale din portofoliul SudRezidential.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Oana Craciun Sud Rezidential

Oana Craciun

Telefon: 0733.373.483

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara