SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 3 camere, Metrou Dimitrie Leonida

Metrou Berceni, strada Biruintei
 • Finalizare 2021
 • Cel mai bun preț
 • Panorama deosebita
84.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 12600 euro
Nr. camere: 3
An: 2021
Etaj: 7
S.U.: 83 mp
S.C.: 93 mp
Balcon: 2
ID Anunt: 125890

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 83 mp
 • Suprafață construită: 93 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 7
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 2
 • An constructie: Construit (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P+7
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, cabina dus, tencuiala decorativa, mana curenta inox, mana curenta metalica, balcoane zidite, terasa multistrat, terasa necirculabila, gazon, gard, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul face parte din  ansamblu Joy Residence care insumeaza  un total de 8 blocuri, pe strada Biruintei, proiect ce se afla in sudul Capitalei, la intrarea in orasul Popesti Leordeni, la o distanta mica de statia de metrou Berceni cat si Dimitrie Leonida.

Ansamblul dispune de cai interioare de acces ample, spatii verzi si de relaxare, amenajate si iluminate nocturn, hidranti montati la fiecare imobil, fiind  bransat la toate utilitatile orasului , cu contorizare individuala pe fiecare apartament.

Apartamentul este disponibil la etajul 7 al imobilului, cu un regim de inaltime de P+7 etaje, are o suprafata utila de 83 mp.

Este decomandat si compartimentat in bucatarie separata, 2 bai, un hol mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, camera de zi spatioasa, 2 dormitoare generoase si 2 balcoane.

Daca rezervarea apartamentului se face din timp va puteti personaliza finisajele dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori.

 Localizare si vecinatati:

 Ansamblul Joy Residence  este localizat in oras Popesti Leordeni, pe strada Biruintei, la  cateva minute de metrou Berceni sau Dimitrie Leonida. Accesul se face rapid prin sos. Berceni sau sos. Oltenitei, iar pozitia acestuia fata de punctele de interes major din zona precum scoli, gradinite, centre comerciale este una excelenta, avand in vedere ca pe o distanta mica sunt comasate toate aceste institutii si chiar o zona comerciala importanta: Mall Grand Arena, magazine si centre comerciale: Metro, Auchan, Carrefour, Lidl, Kaufland, Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo, Selgros etc.

 Mijloace de transport in comun:

 Metrou statia Berceni cat si Dimitrie Leonida, statii STB si Maxi-Taxi.

  Specificatii tehnice si carateristici:

 Locuinta se preda “la cheie”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, alese de cumparator, si dispune de: tamplarie PVC Salamander 5 camere, parchet laminat, gresie si faianta din import, usi de interior, usa de intrare este metalica, dotata cu multiple sisteme antiefractie.

Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie, in condensatie, de 24 kw  si calorifere din otel cat si de izolatia termica cu polistiren de 10 cm.

Noul imobil are o structura de rezistenta pe stalpi si cadre din beton armat si compartimentare cu caramida Porotherm de 25 cm grosime la exterior iar la interioare cu caramida de 12 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm.

Pret si modalitati de plata:

Pret de lista apartament este de 84.000  EURO,  TVA 5% inclus! Se accepta si credit bancar

Loc de parcare:

– asigurat in incinta ansamblului, suprateran, contracost-5000 euro cu tva inclus.   

Bonus: voucher 10% reducere la toate produsele din gama marcilor FLANCO!

Termen de predare a apartamentului este luna februarie 2022.

In cazul in care doriti sa achizitionati locuinta prin credit, divizia noastra financiara Credit24h va sta la dispozitie, oferind consultanta personalizata, rapida si specializata.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Str. Biruinței 31, Popești-Leordeni 077160, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 10 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button