SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 3 camere spatios, vedere stradala, Bulevardul Metalurgiei

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Bulevardul Metalurgiei
Reper: Lidl Metalurgiei
Numar camere:
3
Suprafata utila:
85.56 mp
Suprafata construita:
102.91 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
2
Etaj:
2
85.900 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 104689
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 85.56 mp suprafata utila
 • 102.91 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 2 grupuri sanitare
 • 2 balcoane
 • 2 dormitoare
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Locuinta de 3 camere pe care o propunem spre vanzare este disponibila la etajul 2 intr-unul dintre imobilele ce formeaza noul ansamblu Top House Residence faza II Metalurgiei Park.

Noul proiect beneficiaza de infrastructura completa, cu strazi asfaltate si iluminate, locuri de parcare amenajate, loc de joaca pentru copii, spatiu verde si este bransat la toate utilitatile orasului (gaze, energie electrica, apa si canalizare).

Apartamentul dispune de o compartimentare inteligenta, cu camere mari si luminoase, iar datorita pozitionarii excelente in imobil, acesta beneficiaza de o vedere catre spatiul verde si Bulevardul Metalurgiei.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat in Berceni, stradal, pe Bulevardul Metalurgiei, in apropiere de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Vecinatati: institutii de invatamant, centre medicale, Soseaua Berceni, Piata de Gros, magazine si centre comerciale: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: statia de Metrou Aparatorii Patriei, STB (RATB): 125, 102, 312, 202, 73 si 74.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta prezentata are o suprafata totala de 85.56 mp, se vinde complet finisata cu materiale si echipamente de ultima generatie: placarile ceramice (gresie si faianta)  import Spania, parchet import Germania, usi interioare moderne, usa de intrare cu multiple sisteme antiefractie, obiecte sanitare Cersanit – Romstal, tamplaria tip PVC Rehau cu 5 camere, avand geam Low-E – 4 anotimpuri, glafuri la interior/exterior si centrala termica de apartament marca Riello Italia.

Imobilul respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi, acesta fiind construit pe cadre si grinzi de beton armat, peretii interiori cat si cei exterior sunt executati cu caramida Porotherm,  izolat la exterior cu polistiren  expandat de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 85.900 Euro!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 2.500 Euro, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0730.245.876 – Roxana Ratcu – manager de proiect Top House Residence!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Roxana Ratcu

Roxana Ratcu

Telefon: 0730.245.876

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara