SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 3 camere statia de metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Popesti-Leordeni, Ilfov
Reper: Statia de metrou Dimitrie Leonida
Numar camere:
3
Suprafata utila:
71 mp
Suprafata construita:
83 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
75.000 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 108926
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 71 mp suprafata utila
 • 83 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 2 grupuri sanitare
 • 1 balcon
 • 2 dormitoare
 • telefon (1 post)
 • parcare (2 locuri)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul pe care vi-l prezentam este format din trei camere, parte a noului ansamblu Afy-Sud Residence, proiect situat intr-o zona linistita ferita de aglomeratia si zgomotul orasului.
Noul apartament este disponibil la etajul unu al imobilului cu regim de inaltime de doar P+4 Etaje, pozitionat foarte bine spre S-E, este excelent compartimentat dotat cu finisaje si echipamente de ultima generatie.

Localizare si vecinatati:

Proiectul este amplasat in orasul Popesti-Leordeni, Ilfov, situat la cateva minute de statia de metrou Dimitrie Leonida cat si de statia STB (RATB) din Soseaua Berceni.
Accesul catre ansamblu se face in conditii optime indiferent de anotimp, deoarece locatia aleasa este una excelenta, situat intr-o zona care dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale.
Mijloace de transport in comun: statia de metrou Dimitrie Leonida si multiple statii STB (RATB).
Vecinatati: Soseaua Berceni, La Strada Mall, Soseaua Oltenitei Mega Image, Penny Market, centru comercial, gradinite si farmacii.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta oferita spre vanzare are o suprafata utila de 70.90 mp, excelent compartimentata pentru a fi cat mai utila si este impartita astfel: living, bucatarie, doua dormitoare spatioase, hol, baie si grup sanitar, toate acestea fiind insotite de un balcon.
Apartamentul dispune de finisaje si dotari incluse in pret: centrala termica proprie de apartament 24 kW, gresie, faianta, parchet, radiatoare, usi de interior, tamplarie PVC 5 camere cu geam termopan, glafuri interioare-exterioare si usa metalica antiefractie la intrare.
Locuinta se vinde complet finisata si racordata la toate utilitatile orasului, aceasta fiind contorizata individual.
Imobilul dispune de urmatoarele dotari: structura de rezistenta realizata pe cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm 25 cm la exterior si 11.5 cm interior, placa de beton peste ultimul etaj, acoperis cu tabla Lindab, izolatie exterioara din polistiren de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa si nu in ultimul rand spatii comune finisate cu placi ceramice.

Pret si modalitati de plata:

Pretul  75.000 euro INCLUDE 5% T.V.A. !

In interiorul ansamblului se regasesc locuri de parcare amenajate.

Se poate achizitiona prin credit bancar (Prima Casa sau Ipotecar) sau plata CASH!!!

DISCOUNT 5% pt. PLATA anticipata la antecontract!!!

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.
Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la nr. de telefon : 0735.527.098 Catalin Angheluta sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau din B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud..

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Catalin Angheluta

Catalin Angheluta

Telefon: 0735.527.098

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara