SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 3 camere – stradal – acces Metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Metrou Dimitrie Leonida
Reper: Soseaua Berceni, Strada Amurgului
Numar camere:
3
Suprafata utila:
72.75 mp
Suprafata construita:
82.85 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
85.000 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 106678
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 72.75 mp suprafata utila
 • 82.85 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 2 dormitoare
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Noul proiect Sky Garden beneficiaza de o infrastructura completa, cu strazi asfaltate si parcari amenajate, este bransat la toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare), iar apartamentele se vand in regim de contorizare separata a tuturor utilitatilor necesare. Regimul de inaltime al noului proiect este Parter+ 4 etaje (P+3E+4ER) cu acoperis tip terasa multistrat si o arhitectura moderna si foarte complexa. Imobilul dispune de fatade ventilate, fiind partial placat cu unul dintre cele mai bune materiale si anume panouri din aluminiu (Alucobond).

Locuinta pe care o propunem  spre vanzare, este DISPONIBILA pe etajul 2 din 4 intr-un bloc cu regim redus de inaltime si prevazut cu lift.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat in zona de sud a Capitalei, mai exact in Popesti Leordeni, strada Amurgului foarte aproape de sos. Berceni si de statia de Metrou  Berceni Dimitrie Leonida.

Vecinatati: Soseaua Berceni, Bdul Metalurgiei, Soseaua Oltenitei, centre de invatamant si spitalicesti si multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Grand Arena Mall, sau Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB: 125, 312, 202, 102, 73, 74, Metrou Dimitrie Leonida.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta are o suprafata utila totala de 73 mp (balcon inclus ), se vinde complet finisata si este dotata  cu: centrala proprie  de apartament Kober-24 kw (in condensatie) si calorifere din otel, usi de interior  de cea mai buna calitate, usa intrare metalica- antiefractie, tamplarie PVC  cu geamuri termopan 5 camere Salamander-gri antracit, gresie si faianta–import, parchet de foarte buna calitate 8 mm, obiecte sanitare moderne in baie si interfon.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 85.000 euro.

Loc de parcare: 2500 euro + TVA, suprateran.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 15%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Ca noutate va oferim posibilitatea plătilor esalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 pana la 5 ani, precum şi orice alta forma de plata care presupune efectuare de plati sub forma ratelor lunare sau trimestriale. Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni şi conditii, ce vor fi stabilite în functie de profilul de plata al cumpăratorului, în functie de normele de finantare aplicabile si de prevederile legale în vigoare, la data rezervarii apartamentului.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: Roxana Ratcu – 0730.245.876  sau direct la Social Hub din Sos.Oltenitei 15-15A, Popesti-Leordeni, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale din portofoliul SudRezidential.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Roxana Ratcu

Roxana Ratcu

Telefon: 0730.245.876

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara