SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 3 camere, terasa 27 mp, Oltenitei-Petrom

Oltenitei, Petrom
  136.000 euro
  (TVA 19% inclus)
  AVANS NOUA CASĂ: 20400 euro
  Nr. camere: 3
  An: 2021
  Etaj: 4
  S.U.: 111 mp
  S.C.: 122 mp
  Balcon: 2
  ID Anunt: 126838

  Caracteristici

  • Suprafață utilă: 111 mp
  • Suprafață construită: 122 mp
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 4
  • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
  • Balcon: 2
  • An constructie: In construcție (2021)
  • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
  • Regim de înălțime: Parter+4Etaje
  • Structură: beton
  • Compartimentare: decomandat
  • Încălzire: centrala proprie

  Finisaje si dotari

  parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, geamuri tripan, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, cabina dus, tencuiala decorativa, balcoane zidite, terasa multistrat, terasa necirculabila, curte amenajata, centrala proprie, lift, usa metalica, aer conditionat, interfon

  Schița

  Prezentare

  Apartamentul propus spre vanzare se regaseste in cel mai nou proiect rezidential din zona de sud a Capitalei si anume Loka Residence. Apartamentul are o suprafata utila de 86 mp + terasa de 27mp + baclon 4.84 balcon, este complet decomandat, regimul de inaltime al imobilului este: P + 4Etaje. Este primul proiect rezidential dezvoltat sub aceasta marca, proiect ce dispune de o amplasare excelenta in teren, fiind dispus chiar la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti, ceea ce face ca accesul sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta, zona devenind in ultimii ani o zona rezidentiala veritabila, datorita cererii de unitati locative accesibile si echilibrate, dar si datorita dezvoltatorilor fulminante a intregii infrastructuri in aceasta zona.

  Localizare si vecinatati:

  Imobilul se afla la granita dintre sectorul 4 si orasul Popesti Leordeni, pe Soseua Oltenitei.

  In zona regasim centrele comerciale importante (Mega Image, Penny Market, Profi Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Lidl, Carrefour Grand Arena, Hornbach) iar in vecinatate, gradinita cu afterschool, scoala, bar / pub, restaurant, revista de proximitate, loc de joaca pentru copii si unitati medicale.

  Specificatii tehnice si caracteristici:

  Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in Amenajarea INTERIOARA, Dintre îngrijire enumeram: gresie si faianta – AVALON Multigroup, PARCHET Laminat de 8 mm, tamplarie – PVC Salamander Streamline 76 Plus runda 7 camere, glafuri exterioare metalice, glafuri interioare PVC, centrală termică de apartament Imergas de 24 kW in condensatie, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior Bella Casa, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu placi antiderapante.

  Blocul este construit pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm 25 cm exterior si intre apartament iar in interior apartamentului caramida de 11,5 cm, izolatie peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm (la fiecare nivel este montat un brau de foc din vata bazaltica de 50 cm) si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

  Pret si modalitati de plata:
  Pretul de lista al apartamentului este de: 136.000 Euro TVA INCLUS, pretul fiind discutabil in functie de modalitate de plata.

  Loc de parcare suprateran: 5.000 Euro + TVA.

  Posibilitate achizitie prin orice fel de credit, asistenta gratuita dosar bancar !!! prin Credit24h.ro

  * Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  * In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

  Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

  Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

  Harta localizare

  Șoseaua Olteniței 6, Popești-Leordeni 077160, Romania

  Puncte de interes

  Magazin 2 minute
  Transport public 5 minute
  Scoala/Gradinita 7 minute
  Cafenea/Restaurant 5 minute
  Farmacie/Spital 5 minute
  Centru 10 minute

  Calculator rate

  Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

  Calculator rate apartamente
  Euro
  Euro
  Euro
  30

  * Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

  * Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

  * Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

  Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

  Alte anunțuri asemănătoare

  Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button