SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 4 camere exclusivist, design unic – Metalurgiei ParkApartament in bloc - decomandat

Zona: Metalurgiei
Reper: Lidl
Numar camere:
4
Suprafata utila:
164 mp
Suprafata construita:
197 mp
An constructie:
2017
Nr. balcoane:
4
Etaj:
3
330.000 euro
TVA de 19% inclus
ID Oferta: 115048
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 164 mp suprafata utila
 • 197 mp suprafata construita
 • etaj: 3
 • 2 grupuri sanitare
 • 3 dormitoare
 • telefon ()
 • parcare (2 locuri)
 • mobilat
 • imobil nou
 • mobilier modern
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere pe spate, vedere laterala, vedere mixta
 • acces stradal, acces prin spate, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, lampi, spoturi, aplice, galerii perdele, marmura
 • centrala proprie a apartamentului
 • aer conditionat, sistem alarma, sensor pentru incendii, interfon, lift, usa metalica, masina de spalat
 • bucatarie mobilata, bucatarie modern mobilata, bucatarie echipata
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura, camera de serviciu
 • construit in 2017
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Apartamentul pe care vi-l prezentam, este cel mai modern si luxuriant apartament din sudul Bucurestiului. Totul a plecat de la dorinta de a combina cele mai inalte standarde ale calitatii si cel mai inovativ design de interior intr-un proiect unic, un proiect de referinta pentru anul 2020.

Acest nou standard a implicat cei mai buni specialisti in domeniu, fiind un proiect defasurat in totalitate sub indrumarea si supravegherea celor mai bune firme de finisaje si design interior din Romania.

Apartamentul, ce insumeaza 163.78 mp, a fost gandit din stadiul de proiect, unde planul de arhitectura existent al blocului a fost ajustat pentru a avea cea mai buna eficientizare a spatiului, si pentru a asigura, in final, o compartimentare perfecta, ce sta astfel la baza intregului concept.

Compus din 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare generoase, doua camere de dressing, un living spatios, o bucatarie aerisita si luminoasa, 2 holuri luminoase cu spatii de depozitare incastrate si un spatiu luminos perfect pentru un loc de studiu si relaxare, apartamentul raspunde astfel pana si celor mai exigente cerinte de pe piata, fiind comparabil, chiar depasind multe proiecte de referinta din nordul Bucurestiului.

La capitolul finisaje, fiecare decizie a fost luata in urma unor analize de piata, astfel putem mentiona cu usurinta si incredere, incalzirea in pardoseala Tece Germania, lider de top pe segmentul de sisteme de incalzire, incalzire controlata de termostate inteligente, ce au grija de comfortul, invatand rutina ta zilnica pentru a putea eficientiza la maxim consumul de caldura. Iar pentru a avea un mediu ambiental placut atat iarna cat si vara, in spatele placarilor se afla vata bazaltica de 10 cm grosime si o membrana inteligenta de la Isover ce are grija ca totul sa fie perfect.

Pardoseala este unicat, fiind realizata din piatra naturala adusa special din Italia, ce a fost montata conform unei stereotomii personalizate si apoi imbogatita cu profile din alama masiva. Gradul de finisare este cel mai inalt grad posibil, aceasta formand o suprafata unitara, fara rosturi, cu un grad de luciu regasit doar in cele mai luxoase vile de pe Coasta de Azur.

Pentru ca siguranta este si ea importanta, la intrare esti intampinat de o usa de aluminiu, rezistenta la efractie si foc, ce iti ofera insa si o izolare fonica ireprosabila. Tamplaria exterioara contribuie si ea la acesta liniste interioara, fiind super performanta din punct de vedere fonic si termic datorita celor 6 camere si geamurilor tripan.

La capitolul inchideri, trebuie mentionate si usile interioare, usi realizate pe comanda la fabrica L’Invisible din Italia, prima fabrica din lume ce a patentat sistemul de inchidere FiloMuro, adica usi in aliniament cu peretele. Acestea dau senzatia de spatiu, existand o continuitate pe zonele de pereti, fara incadramente sau balamale la vedere. Pentru a intregi imaginea luxurianta, am ales cele mai frumoase manere de la cel mai renunit producator de manere din lume, Olivari Italia.

Mobila, realizata in intregime la comanda, a fost executata conform schitelor detaliate realizate de catre designerul de interior, sub atenta supraveghere si indrumare a acestuia. Primul lucru ce il vei remarca, este culoarea unica, inspirata din vopseaua perlata Lamborghini, accesorizata cu feronerie de top Blum, blaturi de bucatarie din quartz, electrocasnice Franke de top si lumini led integrate.

Partea de iluminat a fost gandita speciala pentru a putea oferi un grad de iluminare uniform si relaxant, astfel corpurile de iluminat, aduse special din Italia de la Ideal Lux, unul dintre cele mai cunsocute branduri de lumini din peninsula Iberica. Pentru a putea avea un iluminat perfect, au fost integrati aproximativ 200 ml de banda led.

Cele 2 bai au fost gandite de la inceputul proiectului ca fiind atat o necesitate cat si un punct de interes in amenajare, astfel in baia principala a casei, punctul de interes este cada FreeStanding, marca Banos10, un brand renumit spaniol. Atat vasele de toaleta cat si lavoarele sunt marca Valdama, brand de top Italian, accesorizat de bateriile de lux Ritmonio Italia. Pentru ca totul sa fie perfect, accesoriile de baie au fost achizitionate de la Emco Germania, cei ce ofera produse specializate hotelurilor de lux din intreaga lume.

Mobila din dormitoare si living este realizata special pentru acest proiect de catre atelierul Valenteos, intr-un stil unic chesterfield, folosind atat cele mai bune materiale cat si cea mai buna catifea, garantata de producator peste 10 ani.

Pentru a intregi proiectul, si a-i oferi un aer unitar, in tot apartamentul a fost aplicata vopsea decorativa San Marco, cei mai buni producatori de vopsea speciala de interior. Aplicarea acesteia a fost realizata de artisti specializati in Italia, numai durata aplicarii depasind o luna de zile.

In final, cu siguranta putem spune ca acesta nu este un apartament obisnuit, ci este un proiect unic pe piata din Romania, un proiect ce pune in primul rand accent pe familie si pe o viata linistita si lipsita de griji, un proiect ce te va face sa te simti minunat atunci cand simti ca ai ajuns cu adevarat ACASA.

ACCES FACIL catre centrul Capitalei

Localizarea lui este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Șoseaua Berceni, strada Turnu Măgurele și strada Luică au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Acest lucru va permite un timp mai mic de 15 minute pentru a ajunge cu autoturismul personal, in zone centrale precum Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic. Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite:

 • Iesire catre soseaua Berceni – Ap. Patriei
 • Statii RATB in fata ansamblului
 • Iesire catre Sos. Metalurgiei – Piata Sudului
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0744 304 499- Cristina Stoian  sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei), acces RATB 125, 141, 220, 232, 241, 312) Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de

Cristina Stoian

Telefon: 0744304499

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara