SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament cu 2 camere aproape de Metrou Dimitrie Leonida

Metalurgiei, Monaco Tower
 • Disponibil imediat
 • Parcare subterană
 • Cel mai bun preț
 • Langa Metrou
57.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2895 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 7
S.U.: 50,90 mp
S.C.: 59 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 126453

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 50,90 mp
 • Suprafață construită: 59 mp
 • Compartimentare: semidecomandat
 • Etaj: 7
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 9
 • Structură: beton
 • Compartimentare: semidecomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, geamuri tripan, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, cabina dus, tencuiala decorativa, mana curenta inox, terasa multistrat, pavaj, curte amenajata, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, interfon, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Locuinta prezentata se regaseste intr-un proiect imobiliar  situat in apropierea statiei de Metrou Dimitrie Leonida, la maxim 10 minute. Imobilul are un regim de inaltime P+9Etaje, este prevazut cu 2 lifturi silentios SCHINDLER, parcari acoperite si supraterane.

Apartamentul are o suprafata utila de 46.50 mp+4.40 mp balcon si beneficiaza de camere generoase si luminoase, cu o compartimentare atent gandita, iar finisajele interioare si exterioare sunt din materiale de foarte buna calitate.

Localizare si vecinatati:

Proiectul este amplasat pe Bd. Metalurgiei,  la mica distanta fata de statia de Metrou Dimitrie Leonida si Soseaua Berceni, locatia acestuia permitand accesul rapid catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Mega Image, Metro Berceni, Jumbo, Auchan Berceni, parc Arghezi, centrul Premium Wellness

Mijloace de transport : statia de metrou Dimitrie Leonida.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul este compus dintr-un living spatios cu bucatarie deschisa, cu acces in  balconul cu suprafata de 4.40 mp, un dormitor spatios si luminos si baie complet echipata. Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, pardoseala din parchet laminat, usi de interior in ton cu pardoseala, tamplarie PVC de culoare alba la interior si gri la exterior, cu geam TRIPAN obiecte sanitare moderne pentru baie, centrala termica 24kW  IMMERGAS VICTRIX EXA in condensatie si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie, contorizat individual la utilitati: apa, energie electrica si gaze.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si compartimentare la exterior cu caramida YTONG de 25 cm, iar la interior compartimentat cu caramida YTONG  de 11.4cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 57.900 Euro.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Bulevardul Metalurgiei 85, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button