SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament cu 2 camere decomandat, finalizat, etaj 1, metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni
Reper: Fan Courier
Numar camere:
2
Suprafata utila:
60.47 mp
Suprafata construita:
68 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
68.500 Euro euro
TVA de 5% inclus
3425 euro
2055 euro
ID Oferta: 109542
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 60.47 mp suprafata utila
 • 68 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere laterala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta, birou, comercial
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Locuinta pe care o propunem astazi spre vanzare face parte dintr-un proiect rezidential de exceptie amplasat intr-o zona cu infrastructura completa, mai exact la 2 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida.

Apartamentul prezentat este disponibil la un etaj intermediar, inteligent compartimentat, cu camere mari si luminoase, suprafata utila fiind de 60.47 mp. Spatiul interior este foarte atent gandit pentru a fi cat mai util si este format din: Hol din care intram in camera de zi, bucatarie, baie, dormitor, si un balcon cu intrare din toate camerele.

Localizare si vecinatati:

Noul proiect Palm Residence este amplasat in orasul Popesti Leordeni, la doar 150 de metri de statia  Metrou Dimtrie Leonida, intr-o zona in care in ultimii ani au fost dezvoltate numeroase proiecte rezidentiale de mari dimensiuni.

Regimul de inaltime al noului proiect este de Parter+5 Etaje, cu acoperis tip terasa si o arhitectura moderna, dar in acelasi timp foarte complexa. Imobilul dispune de fatade ventilate, fiind partial placat cu unul dintre cele mai bune materiale si anume panouri din aluminiu (Alucobond).

Palm Residence ofera spre vanzare un numar de 83 unitati locative diverse, de la garsoniere simple, apartamente cu 2 camere pana la apartamente cu 3 camere, ce dispun de compartimentari excelent gandite din care rezulta un spatiu util generos si un grad ridicat de confort.

Vecinatati: Soseaua Berceni, Soseaua Oltenitei, institutii de invatamant, centre medicale, zone de relaxare, magazine si multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro Berceni, Jumbo, Auchan, Lidl, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB (RATB): 125, 418 si statia de metrou Dimitrie Leonida.

Specificatii tehnice si carateristici:

Vanzarea locuintei se face cu toate finisajele incluse, iar aici putem mentiona: tamplarie PVC 5 camere cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie de 24 kW, obiecte sanitare ceramice in bai, balustrada de sticla neagra la balcon, usi de interior, prize si intrerupatoare, interfon si usa metalica antiefractie la intrare.

Calitatea superioara a constructiei este data de: structura de rezistenta realizata pe cadre de beton armat, compartimentari interioare din caramida Porotherm, instalatiile de incalzire si alimentare cu apa sunt din polipropilena, instalatia electrica  realizata prin pardoseala, contorizare separata a apartamentelor la toate utilitatile, gresie si balustrade inox pe casa scarii si lift silentios.

Pret si modalitati de plata:

Pret apartament: 68.500 Euro!

Loc de parcare: 2.000 Euro + TVA 19%.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0765.492.135 – Dorin Maican 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de
Dorin Maican Sud Rezidential

Dorin Maican

Telefon: 0765.492.135

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara