SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament cu 2 camere, decomandat, la cheie, zona Aparatorii Patriei

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Metalurgiei
Reper: Lidl
Numar camere:
2
Suprafata utila:
70 mp
Suprafata construita:
81 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
6
64.500 euro
TVA de 5% inclus
3225 euro
1935 euro
ID Oferta: 112533
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 70 mp suprafata utila
 • 81 mp suprafata construita
 • etaj: 6
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • sensor pentru incendii, video, interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta, birou, comercial
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul propus spre vanzare face parte din  ansamblul rezidential Viva Park Residence Faza II, proiect format din 6 blocuri, toate avand acelasi  regim de inaltime P+6 Etaje.

Ansamblul este alcatuit din apartamente spatioase si luminoase, indiferent ca vorbim despre garsoniere, apartamente cu doua sau cu trei camere. Locuintele sunt atent gandite astfel incat sa se adapteze nevoilor oricarei persoane,  compartimentarile fiind diverse si finisajele atent executate.

Ansamblul dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun si catre statia de  metrou Aparatorii Patriei. Zona in care se afla proiectul beneficiaza de toate utilitatile Sectorului 4, strazile fiind asfaltate si  iluminate.

In interiorul ansamblului rezidential sunt amenajate locuri de joaca pentru copii, spatii de relaxare, spatii verzi amenajate si locuri de parcare atat subterane cat si supraterane.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este situat  pe strada Drumul Binelui, in apropierea celor mai importante centre comerciale ale zonei, unitati de invatamant, spitalicesti, spatii de joaca, statii STB si statia de metrou Aparatorii Patriei.

Vecinatati: Metro, Auchan, Carrefour, Lidl, Kaufland, Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo, Universitatea Spiru Haret si alte institutii de invatamant, centre medicale.

Mijloace de transport in comun: Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 312, 202, 312, 73, 74.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul prezentat are 2 camere, este decomandat, cu o suprafata totala utila de 70.20 mp si se vinde complet finisat avand ca  dotari standard: gresie si faianta din import, parchet, usi de interior, obiecte sanitare ceramice in baie, toate la alegere dintr-o gama diversa de modele si culori, glafuri interior-exterior, instalatie electrica din cupru, radiatoare, centrala termica proprie de 24 kW, tamplarie PVC, videointerfon si usa metalica antiefractie la intrare.

Imobilul este construit pe structura de beton armat, compartimentarea fiind realizata cu caramida Porotherm 30 cm la exterior si 11.5 cm la interior. Blocul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm si finisat cu tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata: 

Pret de lista: 64.500 EURO,  TVA 5% inclus!

Pret parcari: parcare supraterana 3.500 EURO, TVA inclus si acoperita, la parterul blocului 4.500 EURO, TVA inclus!

Bonus: voucher 10% reducere la toate produsele din gama marcilor Mobexpert!  

Puteti achizitiona locuinta fie cu surse proprii, fie prin credit bancar .

In cazul in care doriti sa achizitionati locuinta prin credit , divizia financiara Credit24h.ro va sta la dispozitie, oferind consultanta personalizata, rapida si specializata.

Pentru identificarea celei mai bune solutii de finantare, puteti aplica online pe site-ul www.credit24h.ro  sau telefonic la nr. 0731.111.615 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii legate de acest  imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0765.492.135 Dorin Maican sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de
Dorin Maican Sud Rezidential

Dorin Maican

Telefon: 0765.492.135

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara