SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament cu 2 camere, Decomandat, Metrou 1 Decembrie

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Theodor Pallady
Reper: Metrou 1 Decembrie
Numar camere:
2
Suprafata utila:
64.35 mp
Suprafata construita:
77.22 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
77.900 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 111121
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 64.35 mp suprafata utila
 • 77.22 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere mixta
 • acces stradal, acces prin spate, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • lift, usa metalica
 • iluminat exterior, subsol, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare, face parte din ansamblul Optima Residence Pallady, situat pe strada Fetesti, Sector 3, aflat intr-un imobil cu regim de inaltime S+P+6E.

Locuinta este disponibila la etajul 2 al imobilului, complet decomandata, avand suprafata utila de 53,87 mp + 10,48 mp balcon, fiind formata dintr-un  living aerisit, bucatarie spatioasa, dormitor  luminos, hol, baie, spatiu depozitare si balcon.

 Localizare si vecinatati:

Zona dispune de infrastructura completa, fiind bransata la toate utilitatile Sectorului 3 cu acces facil la  centrele comerciale din zona, precum: Ikea, Penny, Auchan, Metrou, Leroy Merlin, Jumbo, Dedeman, Mega Image, Jysk, Decathlon, restaurant, farmacii, scoli.  Distanta pana la statiile  de metrou 1 Decembrie sau Nicolae Teclu este de doar cateva minute de mers pe jos, ansamblul fiind situat intre cele 2 statii,  iar pana la statia de STB, distanta este de doar  3 minute. Parcul Titan se afla la aproximativ 1,2 km de mers fata de ansamblu, iar zona are acces direct cu Autostrada Soarelui, A2.

In proximitatea ansamblului regasim “Scoala Gimnaziala 116” ( 2 minute distanta), “Scoala Gimnaziala 82”(5 minute distanta),  “Scoala Gimnaziala 92”(10 minute distanta), “ Scoala Gimnaziala 112”(12 minute distanta),  “ Liceul Teoretic Al. I. Cuza” (15 minute distanta).

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta se vinde la “cheie”, cu materiale din gama Premium-Luxury, dispune de gresie, faianta, (Avalon Romania) parchet laminat, usi interioare,  obiecte sanitare ceramice in baie (Avalon Romania) calorifere, centrala termica de 24 KW Ferrolli prin condensatie, tamplarie PVC, fiind bransata la toate utilitatile Sectorului 3.

Sistemul constructiv de inalta calitate, este garanția ca ati făcut alegerea corecta, acesta fiind gandit și optimizat astfel încat produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta, atat prin proporțiile și volumetria corecte, cat și prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile și alese in urma testarii acestora.

Inchiderile exterioare, dar și compartimentarea dintre apartamente sunt realizate din caramida Porotherm de 25 cm, peste care este aplicat termosistemul exterior de 10 cm.

In interior gasim pereți din YTong, cel mai bun izolant fonic și termic utilizat in mod special pentru compartimentari, finisați cu tencuiala mecanizata, precum si cu gleturi speciale de la producatori consacrati.

Totodata, daca apartamentul este rezervat in timp util, dvs va puteti alege toate finisajele interioare.

*Pozele sunt cu titlu de prezentare.

 Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 77.900 Euro

Parcare exterioara –  6.667 Euro + TVA

Parcare subterana Tip 1 – 8095 Euro + Tva

Parcare subterana Tip 2 – 10.000 Euro + Tva

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5000 Euro, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0760.757.356 – Ghinoiu Cosmin sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau din B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud. 

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Cosmin Ghinoiu Sud Rezidential

Cosmin Ghinoiu

Telefon: 0760.757.356

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara