SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament cu 2 camere, Metalurgiei-Metro Berceni

Metalurgiei, Zona Comerciala Metro-Jumbo-Auchan Berceni
 • Disponibil imediat
 • Cel mai bun preț
65.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3295 euro
Nr. camere: 2
An: 2023
Etaj: 3
S.U.: 66.19 mp
S.C.: 76.58 mp
Balcon: 3
ID Anunt: 124101

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 66.19 mp
 • Suprafață construită: 76.58 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 3
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 3
 • An constructie: In construcție (2023)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P+11 Etaje
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, marmura, geamuri tripan, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, mana curenta inox, balcoane zidite, balcoane sticla securizata, terasa necirculabila, gazon, centrala proprie, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Va propunem spre cumparare un apartament deosebit construit in ansamblul rezidential The Grand Kristal Residence City Metalurgiei.

Ansamblu este format din 22 imobile cu regim de inaltime P+11 etaje, ce beneficiaza de spatii comerciale, locuri de joaca si spatii verzi amenajate, de parcari supraterane si piste pentru biciclisti. Accesul în ansamblul imobiliar este posibil atât din strada Dumitru Brumărescu, unde se află şi staţia RATB cu acelaşi nume a autobuzelor 141 şi 220, dar şi din Bulevardul Metalurgiei, unde se află mari centre comerciale (Metro, Auchan, Piaţa de Gros Bucureşti etc.)

Luminos şi spaţioas, apartamentul are o suprafata utila de 51.94 mp+3 balcoane cu suprafata 14.71 mp si este structurat si conceput astfel încât să răspundă nevoilor unui stil de viaţă modern. Apartamentul , beneficiaza de camere generoase si luminoase,  iar finisajele interioare si exterioare sunt din materiale de foarte buna calitate.

In ansamblu sunt prevazute parcari supraterane individuale, dezmembrate cadastral, amenajate cu pavele ecologice, ce pot fi achizitionate separat fata de apartament.

Localizare si vecinatati:

Proiectul este amplasat intre 2 strazi cu acces direct in bulevardul Metalurgiei prin str. Dimitrie Brumarescu si strada Dealul Bradului,  la mica distanta fata de statia de metrou Dimitrie Leonida  si de liniile STB 141 si 220, cu acces rapid catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Jumbo, Auchan Berceni si parc Arghezi

Mijloace de transport : STB 141 si 220, metrou Dimitrie Leonida

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul este compus dintr-un living spatios cu iesire in balconul , bucatarie  spatioasa cu acces in  balconul cu suprafata de 4.72 mp, un dormitor spatios si luminos si baie complet echipata.

Locuinta se vinde complet finisata cu:

 • tâmplăria PVC Rehau, profil de ultimă generaţie Sinego Lux, cu geam tripan pentru o cât mai bună etanşare, asigurată cu sistemul de închidere Roto;
 • plăcile ceramice (gresia şi faianţa) sunt importate din Spania şi Italia;
 • parchetul este laminat, import Austria;
 • uşile de interior sunt importate din Italia;
 • obiectele sanitare şi echipamentele grupurilor sanitare Sannex, import Spania;
 • uşa de la intrare este dotată cu multiple sisteme antiefracţie;
 • centrale de apartamente marca Ariston, în condensare, conform noilor norme în vigoare si calorifere din oţel.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si compartimentare la exterior cu caramida Porotherm de 25 cm, iar la interior compartimentat cu caramida Porotherm de 11.5cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 65.900 Euro.

Preturi parcari supraterane  4000 Euro (TVA inclus),

Se poate achizitiona prin orice tip de credit!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button