SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament cu 3 camere in ansamblu rezidential nou, complet finisat, 2 balcoane, metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Metrou Dimitrie Leonida
Reper: Penny Market
Numar camere:
3
Suprafata utila:
81.09 mp
Suprafata construita:
89.12 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
2
Etaj:
1
75.500 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 100909
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 81.09 mp suprafata utila
 • 89.12 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 2 grupuri sanitare
 • 2 balcoane
 • 2 dormitoare
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Locuinta propusa spre vanzare face parte din noul proiect comun al dezvoltatorilor Joy Residence si Galaxy Residence. Ansamblul se afla deja in constructie in zona de sud a Capitalei mai exact pe strada Biruintei, foarte aproape de Soseaua Berceni si de statia de Metrou Dimitrie Leonida.

Apartamentul prezentat este disponibil la etajul 1 al imobilului, are o compartimentare complet decomandata, suprafata utila de 84.87 mp, fiind impartit astfel: hol de intrare spatios ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, o camera de zi luminoasa, 2 dormitoare, o bucatarie inchisa, 2 bai si 2 balcoane tip terasa.

Acesta beneficiaza de finisaje moderne, contorizare separata si dispune de: centrala termica proprie in condensatie de 24 kW cu preparare ACM (apa calda menajera) si calorifere, usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie pvc cu geam termopan import Germania, gresie, faianta si parchet import Spania, obiecte sanitare in bai Cersanit, interfon, lift silentios si pregatire pentru aer conditionat.

Ca si viitor proprietar va puteti alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori. Usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu cum ar fi: Bella Casa, Porta Doors si Pinum.

Imobilul din care face parte apartamentul este construit pe cadre din beton armat (stalpi si grinzi), iar compartimentarea este facuta din caramida Porotherm, izolat cu polistiren expandat de 10 cm.

In cadrul  ansamblului se regaseste un parc destinat viitorilor proprietari si locuri de parcare la pretul de 2.000 Euro cu TVA inclus.

Pozitionarea ansamblului rezidential  este foarte bine gandita avand acces rapid atat la statia de metrou Dimitrie Leonida cat si la RATB Sos Oltenitei si Sos Berceni  in imediata apropiere avem marile centre comerciale precum: Metro, Auchan, Jumbo, Penny, Carrefour Grand Arena, Hornbach si institutii de invatamant si spitalicesti.

Pretul apartamentului: 75.500 Euro si include 5% TVA!

Pentru plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5% din pretul de lista!

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la telefon: 0723.202.593- Robert Simion  sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau din Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Robert Simion

Robert Simion

Telefon: 0723.202.593

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara