SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere decomandate, cu acces rapid la metrou BerceniApartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni
Reper: Soseaua Berceni metrou Berceni
Numar camere:
2
Suprafata utila:
57,60 mp
Suprafata construita:
60 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
5
59.900 euro
TVA de 5% inclus
2995 euro
1797 euro
ID Oferta: 113606
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 57,60 mp suprafata utila
 • 60 mp suprafata construita
 • etaj: 5
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (2 posturi)
 • parcare (2 locuri)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, lampi
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta, birou
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:
Va prezentam spre vanzare un apartament de 2 camere decomandate, dotat cu balcon inchis autorizat si incalzit.

Acesta face parte din ansamblul Astrelor Residence, avand un acces facil catre liniile de transport in comun, inclusiv catre statiile de metrou Berceni si Dimitrie Leonida.
Proiectul dispune de 4 blocuri de locuinte mixte, cu un regim de inaltime P+6 etaje, locuri de parcare asigurate cu bariera de acces si ilumimate.

Localizare si vecinatati:
Acesta este situat in Zona de Sud a capitalei, oras Popesti-Leordeni, strada Biruintei, la doar 6-7 minute de mers pe jos catre statia de metrou Berceni.
Locuinta se evidentiaza prin calitate executiei, pozitia excelenta pe care o are fata de metrou si a vecinatatii: centre comerciale, educationale si medicale, piete, gradinite de stat si private, farmacii.

Specificatii tehnice si carateristici:
Locuinta propusa spre vanzare dispune de o suprafata totala utila de 50,60mp + 7mp de balcon, este decomandata si foarte bine impartita. Camerea de zi este luminoasa si ne ofera un spatiu util de generos cu iesire in balcon.  Dormitorul este atent gandit cu suprafete perfect drepte, fara stalpi si grinzi. Baia este echipata cu ceramica si obiecte sanitare moderne iar bucataria este inchisa cu o suprafata generoasa.
Locuinta se vinde complet finisata, intr-o maniera eleganta, cu finisaje premium si este predata catre viitorul proprietar cu centrala proprie de 24 kw in condensatie. Tamplarie PVC cu 5 camere, cu geam Low-e – 4 anotimpuri si glafuri la interior.

Pret si modalitati de plata:
Pretul apartamentului este 59.900 euro cu TVA 5% inclus.
Se poate achizitiona prin credit ipotecar cu avans minimde 5%.

Alte informatii si contact:

Apartamentul se vinde racordat la toate utilitatile orasului si este contorizat separat.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0722.478.920– Alexandru Jambu sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei acces RATB 125, 141, 220, 232, 312) Bucuresti, Sector 4, sau Sos.Oltenitei 15-15A ( intrare Popesti Leordeni), unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Alexandru Jambu

Alexandru Jambu

Telefon: 0722.478.920

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara