SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament cu terasa Grand Arena Berceni

Berceni-Metalurgiei, Grand Arena
 • Parcare subterană
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
 • Vedere panoramica
100.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 15000 euro
Nr. camere: 3
An: 2022
Etaj: 6
S.U.: 113 mp
S.C.: 138 mp
ID Anunt: 120534

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 113 mp
 • Suprafață construită: 138 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 6
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • An constructie: In construcție (2022)
 • Regim de înălțime: P+6
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, , lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul este disponibil in zona de Sud a Capitalei, in ansamblul Ave Village Brancoveanu, situat  in spatele Grand Arena Berceni.

Este la etajul 6 al imobilului cu regim de inaltime P+6E.

Decomandat integral, avand camere spatioase, apartamentul ofera un grad ridicat de confort, beneficiind si de o terasa de 38mp utili in care avem acces din living cat si din ambele dormitoare.

Trei hectare de teren, aflate la cateva sute de metri de noul proiect rezidential, mai exact langa zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan, vor fi transformate în cel mai mare parc din Romania construit vreodata de o primarie, dupa Revolutie. Datorită reconfigurării zonei și a apariției cartierelor rezidențiale, familiile tinere cu copii aveau mare nevoie de un astfel de parc, deoarece două dintre cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti, Oraselul Copiilor și Lumea Copiilor, sunt destul de departe.

Localizare si vecinatati:

Amplasat in apropierea centrului comercial Carrefour Grand Arena, ansamblul compus din 2 blocuri, beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate si iluminat public stradal. In imediata vecinatate a blocului avem linii de STB care fac legatura cu statia de metrou Aparatorii Patriei. Totodata accesul facil catre oras este oferit de iesirile multiple catre strazile Turnu Margurele, Constantin Brancoveanu sau B-dul Metalurgiei.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta se preda finisata la “cheie” cu materiale si dotari moderne, care constau in gresie si faianta din import, parchet laminat 8 mm, usi de interior, obiecte sanitare ceramice in bai, glafuri interior-exterior, instalatie electrica pe cablu de cupru, centrala termica proprie in condensatie de 24 kW, geamuri termopan si usa metalica la intrare cu multiple sisteme antiefractie. Structura de rezistenta a blocului este pe cadre si grinzi din beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 11,5 cm la interior, termoizolat cu polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.
Blocul este racordat la toate utilitatile capitalei, apartamentele fiind contorizate individual.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de vanzare al apartamentului este 100.000 Euro si se accepta si credit bancar.

Loc de parcare:

– suprateran: 3.000 EURO plus TVA.
– acoperit: 5.000 EURO plus TVA.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%.

Alte informatii

Finisarea apartamentului va fi atent supravegheata de catre un departament specializat in amenajari interioare, care va prelua dorintele clientilor, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori. Se acepta si credit bancar. Termenul de finalizare al constructiei este luna martie 2021. Pozele sunt cu titlu de prezentare, apartamentul fiind in constructie.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Str. Postalionului 69-71, Bucharest, Romania

Puncte de interes

Magazin 8 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button