SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament decomandat, 2 camere, Bulevardul Metalurgiei!

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni
Reper: Bulevardul Metalurgiei
Numar camere:
2
Suprafata utila:
54 mp
Suprafata construita:
65 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
5
52.900 euro
TVA de 5% inclus
2645 euro
1587 euro
ID Oferta: 107711
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 54 mp suprafata utila
 • 65 mp suprafata construita
 • etaj: 5
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere pe spate
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii Imobil:

Apartamentul  prezentat spre vanzare face parte din ansamblul The Grand Kristal Residence City, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Zona de Sud a Capitalei, unde vor fi construite 22 de blocuri cu regim de inaltime P+8Etaje si P+10 Etaje.

In cadrul proiectului vor fi amenajate drumuri de acces auto, parcari, alei pietonale, piste pentru biciclete, spatii verzi  si locuri de joaca pentru copii.

Locuinta este exceptional pozitionata si dispune de spatii aerisite si pline de lumina naturala pe toata perioada zilei, iar viitorii proprietari isi vor putea personaliza apartamentul dupa propriile idei si gusturi.

Imobilul dispune de doua lifturi silentioase, casa scarii placata cu marmura, mana curenta din inox si balcoanele cu parapet de sticla si zidarie.

Localizare si vecinatati:

Imobilul este  amplasat in Sectorul 4, mai precis in strada Dumitru Brumarescu.

Viitorii locatari ai acestui imobil vor beneficia de acces rapid la statia de metrou Dimitrie Leonida, la Bulevardul Metalurgiei, Soseaua Berceni si capatul liniilor STB 125, 141 si 220, dar si la linia de centura a Bucurestiului si la Autostrada Soarelui .

In zona exista centre comerciale de interes major, cum ar fi: Metro , Auchan, Jumbo, Carrefour Grand Arena, Piata de gross, Hornbach si Selgros .

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul are o suprafata utila de 64,43 mp, balcon de 9,65 mp si dispune de o compartimentare decomandata: hol cu spatiu de depozitare, dormitor, camera de zi, bucatarie inchisa, baie si balcon (cu acces din toate camerele) .

Structura de rezistenta este realizata din beton armat, peretii exteriori din caramida tip Porotherm de 25 cm, iar compartimentarea din caramida tip Porotherm de 11,5 cm, termoizolatie exterioara din polistiren expandat de 10 cm, iar peste izolatie se aplica tencuiala decorativa.

Finisajele de care dispune apartamentul sunt de calitate superioara, din import, si pot fi alese din paletarul pus la dispozitie de catre dezvoltator, in baza unui buget prestabilit .

Pret si modalitati de plata:

52.900 EURO, TVA inclus 5%!

Parcare exterioara: 3.000 EURO, TVA inclus .

Apartamentul se poate achizitiona cu orice tip de credit – Avans minim 5.000 euro. Pentru avansurile mai mari de 10.000 EURO se aplica un DISCOUNT  de 5% pe suma platita !

Alte informatii si contact:

Imobilul va fi racordat la toate utilitatile orasului, iar fiecare apartament va fi contorizat individual .

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0735.872.987, Ianis Mina.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de
Ianis Mina Sud Rezidential

Mina Ianis

Telefon: 0735.872.987

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara