SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament decomandat 2 camere Soseaua Oltenitei

Intersectia Soseaua Oltenitei cu Str. Cheile Turzii, Lidl Soseaua Oltenitei
 • Cel mai bun preț
67.500 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3375 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 1
S.U.: 56.17 mp
S.C.: 67 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 123490

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 56.17 mp
 • Suprafață construită: 67 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 1
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 3
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, mana curenta metalica, balcoane zidite, balcoane sticla securizata, terasa multistrat, centrala proprie a apartamentului, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Ansamblul Loka Residence Premium Apartments cuprinde o singură cladire, cu 56 de unitati locative diverse, echilibrate, atent compartimentate, ale caror spatii mari sunt excelent luminate natural datorita zonei unde este amplasata constructia si are un regim de înălțime de 3 etaje (P+3), cu parcari supraterane si spatii verzi amenajate. Fiecare detaliu al proiectului reflecta stilul modern al constructiei, care caută să se integreze armonios în zona.

Localizare si vecinatati:

Proiectul dispune de o amplasare excelenta in teren, fiind dispus la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti, ceea ce face ca accesul sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta, zona devenind in ultimii ani o zona rezidentiala veritabila, datorita cererii de unitati locative accesibile si echilibrate, dar si datorita dezvoltarii fulminante a intregii infrastructuri din acest teritoriu.

In imediata vecinatate regasim: Mega Image, Lidl, Kaufland, Petrom, scoli si gradinite, Sectia de Politie Popesti. Distanta pana in centrul Bucurestiului poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute, iar la nici 10 minute se afla Piata Sudului.

Mijloace de transport in comun:

STB: 125, R439, maxi-taxi.  Tramvai: Linia 1 si 10.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul propus spre vanzare este situat la etajul 1 din cele 3 ale imobilului si dispune de o suprafata utila de 45,73 mp si o terasa generoasa cu parapet de sticla si zidarie  cu suprafata de 10.44 mp, este decomandat si excelent compartimentat: hol 4.19 mp, living 17.16 mp, dormitor 12.61 mp, bucatarie 7.31 mp si baie 4.42 mp.

Compartimentarile vor fi integrale din caramida Porotherm, cu o hidroizolatie de cea mai buna calitate iar la interior finisajele propuse sunt din gama premium/lux. Locuinta este contorizata individual si beneficiaza de apometre, contor de curent si gaz si o centrala proprie de 24 kw cu radiatoare. Viitorul client beneficiaza de posibilitatea personalizarii apartamentului prin alegerea finisajelor disponibile dintr-o gama foarte larga cu placi ceramice pentru bucatarie, baie si hol, pardoseli in living si dormitor din parchet  stratificat (grosimi diverse) si tamplarie interioara cu uși din lemn ( MDF ) pe captuseli finisate în diverse nuante.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de: 67.500 euro cu TVA 5% inclus.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit, cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans se acorda reducere.
Loc de parcare: 5000 euro + TVA 19%

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Sfântul Vasile 13, Popești-Leordeni 077160, Romania

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button