SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament decomandat 2 camere zona Metalurgiei

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Metalurgiei
Reper: Lidl
Numar camere:
2
Suprafata utila:
61 mp
Suprafata construita:
72 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
3
57.000 euro
TVA de 5% inclus
2850 euro
1710 euro
ID Oferta: 108976
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 61 mp suprafata utila
 • 72 mp suprafata construita
 • etaj: 3
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere laterala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, usa metalica
 • iluminat exterior, demisol, contor apa, contor caldura
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul pe care il propunem astazi spre vanzare este decomandat, format din: camera de zi generoasa, dormitor spatios, bucatarie separata, hol, baie si un balcon.

Acesta este disponibil intr-unul dintre imobilele ce formeaza ansamblul Happy Home Residence din Sectorul 4 si nu numai, ce va ofera locuinte spatioase, compartimentate inteligent si echipate cu finisaje de calitate superioara.

Locuinta prezentata se afla la etajul 3 al imobilului cu regim de inaltime D+P+4Etaje si este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort si se preda complet finisata si dotata cu materiale de ultima generatie.

Localizare si vecinatati:

Proiectul Happy Home Residence este amplasat in Zona de Sud, mai exact pe strada Drumul Binelui, la cateva minute de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Accesul rapid la B-dul Metalurgiei sau la Turnu Magurele din care se poate ajunge imediat la statia de metrou Aparatorii Patriei, precum si distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele sau galeriile comerciale aflate in zona Mall Grand Arena, McDonalds, Metro, Selgros, Careffour, Mega Image, Hornbach, Lidl.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul de 2 camere este spatios, cu o compartimentare atent gandita si o suprafata utila de 53,41 mp, un balcon de 7,50 mp si este bransata la toate utilitatile orasului fiind contorizata individual.

Noua locuinta dispune de: usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan import Germania, gresie, faianta si parchet import Spania, obiecte sanitare in baie Cersanit, interfon, centrala proprie in condensatie de 24 KW cu preparare ACM (apa calda menajera), calorifere si pregatire pentru aer conditionat.

Imobilul in care se regaseste apartamentul respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si este construit pe cadre si grinzi de o calitate superioara, compartimentarea interioara si cea exterioara este realizata cu caramida Porotherm, iar izolatia exterioara este din polistiren de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pret locuinta: 57.000 Euro, TVA 5% inclus!

Loc de parcare: 2.000 Euro + TVA 19% suprateran si demisol  3.500 Euro + TVA 19 %!

Alte informatii si contact:

Ca si viitor proprietar va puteti alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori. Baia va fi echipata cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu cum ar fi: Bella Casa, Porta Doors si Pinum.

La demisolul ansamblului se regasesc 40 de locuri de parcare, avand acces rapid la ele din scara si intrarea direct din strada.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0730.855.555 – Simona Nistor!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Simona Nistor

Simona Nistor

Telefon: 0730.855.555

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy residence berceni galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara