SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament decomandat 3 camere cu dormitor matrimonial si 2 balcoane

Rahova, Salaj
 • Cel mai bun preț
 • Rahova
91.400 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 13710 euro
Nr. camere: 3
An: 2021
Etaj: 8
S.U.: 79.13 mp
S.C.: 93.37 mp
Balcon: 2
ID Anunt: 123021

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 79.13 mp
 • Suprafață construită: 93.37 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 8
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 2
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 9
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, vas WC suspendat si bazin incastrat, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, mana curenta metalica, balcoane zidite, terasa multistrat, acoperis, terasa necirculabila, porti actionate electric, pavaj, curte amenajata, gazon, gard, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Confort Urban Park Residence, cel mai mare proiect rezidential din sectorul 5 al Capitalei lanseaza un nou brand imobiliar, respectiv in zona de sud vest a Capitalei si in imediata apropiere a marilor proiecte rezidentiale dezvoltate in ultimii ani in acea zona.

Proiectul imbina perfect si satisface nevoia oricui de intimitate, de libertate, nevoia de a te adapta unui stil de viata nou, sanatos si de a te simti in siguranta, cu nevoia de a socializa, de a avea la indemana facilitati precum transport public, acces facil la zone de interes, la centrul Bucurestiului, sau la artere principale, acces la zone comerciale ample, hypermarketuri si retail, terase si restaurante, scoli si gradinite, clinici medicale private si farmacii, saloane de infrumusetare si sali de fitness & wellness, sau pur si simplu spatii verzi pentru petrecerea timpului in aer liber.

Promenada comerciala din cadrul ansamblului gazduieste astazi un numar mare de spatii comerciale a caror destinatie este menita sa ridice gradul de confort al rezidentilor ansamblului: supermarket, Trattoria Planet, salon de infrumusetare, coafor, farmacie, mini market.

CENTRU SPA – sauna, sali de sport si intretinere, fitness si wellness, sala de fitness “Urban Gym”

Localizare si vecinatati:

Scoli, gradinite, centre comerciale, Mall Liberty, Vulcan Center, Piata Unirii, Parcul Carol.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul are o suprafata utila de 79.13 mp, este excelent compartimentat, compus din:  living, dormitor, dormitor matrimonial care are baie si balcon, bucatarie inchisa si un balcon spatios in care se face accesul din living si bucatarie . Locuinta se vinde complet finisata si racordata la toate utilitatile orasului, aceasta fiind contorizata individual.

Imobilul dispune de urmatoarele dotari: spatii comune finisate cu gresie si balustrade din inox, placa de beton peste ultimul etaj, sistem din cadre de beton armat, compartimentari din caramida, izolatie exterioara realizata cu polistiren 10cm peste care este aplicata tencuiala decorativa, instalatii termice PEX, instalatii electrice cupru si tamplarie PVC cu geam termopan.

Finisarea apartamentului va fi atent supravegheata de catre un departament specializat in amenajari interioare, care va prelua dorintele clientilor, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este 91.400 Euro,Tva inclus

In cazul in care va doriti achizitionarea apartamentului prin credit bancar, departamentul financiar Credit 24h va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare pentru dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta  telefonic la numarul 0721.364.017 sau va asteptam la biroul nostru de vanzari dituat pe Sos Salaj nr 363.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Cartier Confort Urban, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button