SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament decomandat 3 camere, Soseaua Oltenitei

Soseaua Oltenitei, Lidl Popesti
  89.500 euro
  (TVA 5% inclus)
  AVANS NOUA CASĂ: 13425 euro
  Nr. camere: 3
  An: 2022
  Etaj: 1
  S.U.: 69 mp
  S.C.: 81.62 mp
  ID Anunt: 126417

  Caracteristici

  • Suprafață utilă: 69 mp
  • Suprafață construită: 81.62 mp
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 1
  • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
  • An constructie: In construcție (2022)
  • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
  • Regim de înălțime: P+4E+5ER
  • Structură: beton
  • Compartimentare: decomandat
  • Încălzire: centrala proprie

  Finisaje si dotari

  parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, izolatie exterioara vata bazaltica, alucobond, vas WC suspendat si bazin incastrat, cada, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, mana curenta inox, balcoane sticla securizata, terasa multistrat, porti actionate electric, curte amenajata, centrala proprie, lift, usa metalica, interfon, sensor pentru incendii

  Schița

  Prezentare

  Va prezentam un apartament spatios cu 3 camere pe care il gasim in ansamblul PALM Residence amplasat in Soseaua Oltenitei, la mica distanta de punctele de interes din zona, intr-un imobil cu regim de inaltime P+5 Etaje ce dispune de lift silentios SCHINDLER.

  Apartamentul are o suprafata utila de 69 mp, cu balcon de 5.92 mp,  este disponibila la un etaj intermediar si beneficiaza de camere generoase si luminoase, finisajele interioare si exterioare din materiale de foarte buna calitate, fatade ventilate cu Alucobond si balcoane inchise cu sticla securizata. Imobilul are acces la infrastructura completa: strazi asfaltate si luminate.

  In ansamblu sunt prevazute parcari supraterane individuale, dezmembrate cadastral si amenajate, ce pot fi achizitiona separat fata de apartament.

  Localizare si vecinatati:

  Locuinta beneficiaza de vedere stradala si mixta, iar pozitionarea imobilului direct pe sos. Oltenitei permite accesul rapid catre liniile STB, catre statia de metrou Dimitrie Leonida si catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Mega Image, Lidl, Mall Sun Plaza, sos. Berceni, Metro Berceni, Jumbo, Auchan Berceni, parc Arghezi

  Mijloace de transport : statia de metrou Dimitrie Leonida, STB 1,10, 11, 34, R439

  Specificatii tehnice si caracteristici:

  Apartamentul este complet decomandat si beneficiaza de living cu bucatarie inclusa, cu iesire in balconul cu suprafata de 5.92 mp, iar baia este complet echipata cu obiecte sanitare de foarte buna calitate.

  Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, pardoseala din parchet laminat, usi de interior in ton cu pardoseala, tamplarie PVC SALAMANDER de culoare gri antracitla exterior si albe la interior , cu sticla LOW-E, 4 anotimpuri, obiecte sanitare moderne pentru baie, centrala termica 24kW in condensatie si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie, contorizat individual la utilitati: apa, energie electrica si gaze.

  Accesul in ansamblu este securizat cu bariera auto!

  Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si compartimentare la exterior cu caramida Porotherm de 25 cm, iar la interior compartimentat cu caramida Porotherm de 11.5cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

  Pret si modalitati de plata:

  Pretul de lista al apartamentului este de 89.500 Euro.

  Parcarile supraterane sunt disponibile contracost!

  Se poate achizitiona prin orice tip de credit!

  * Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  * In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

  Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

  Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

  Harta localizare

  Strada Laurenţiu Raiciu 2, Popești-Leordeni 077160, Romania

  Puncte de interes

  Magazin 3 minute
  Transport public 2 minute
  Scoala/Gradinita 3 minute
  Cafenea/Restaurant 5 minute
  Farmacie/Spital 5 minute
  Centru 20 minute

  Calculator rate

  Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

  Calculator rate apartamente
  Euro
  Euro
  Euro
  30

  * Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

  * Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

  * Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

  Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

  Alte anunțuri asemănătoare

  Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button