SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament decomandat cu spatii depozitare Theodor Pallady

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Titan
Reper: 1 Decembrie 1918
Numar camere:
2
Suprafata utila:
64.35 mp
Suprafata construita:
77 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
6
77.900 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 114359
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 64.35 mp suprafata utila
 • 77 mp suprafata construita
 • etaj: 6
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica, telecomanda garaj
 • iluminat exterior, subsol, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul propus spre vanzare face parte din ansamblul Optima Residence Pallady, proiect ce se afla amplasat in Zona de Est a Capitalei pozitionat intr-o zona excelenta, aflata intr-o continua dezvoltare.

Proiectul rezidential Optima Residence Pallady prevede 3 blocuri, cu regim de inaltime S+P+6 Etaje, edificate dupa cele mai inalte standarde in domeniu. Fiecare bloc va fi dotat cu doua lifturi silentioase , iar pe fiecare nivel regasim 7 apartamente cu 2 și 3 camere.

Locuinta este complet decomandata, compusa din 2 camere , are o suprafata utila de 53.87 mp + 10.48 mp compartimentarea fiind una foarte eficienta, ergonomica si foarte atent gandita pentru a oferi cele mai bune conditii viitorilor proprietari.


LOCALIZARE SI VECINATATI:

Ansamblul este pozitionat pe Strada Fetesti nr 54 la câteva minute de mers pe jos fata de stația de metrou 1 Decembrie 1918 dar si de statia Nicolae Teclu facilitand astfel accesul catre toate zonele de interes zilnic.
Zona in care este amplasat ansamblul residential dispune de infrastructura completa, bransamente la toate utilitatile orasului , faciliteaza accesul catre mijloacele de transport in comun, precum metroul, tramvaiul, diferite autobuze STB, leagă Optima Residence Pallady atat de centrul Capitalei cat si de punctele de interes major. Dacă ne uitam in direcția opusa zonei centrale, ajungem in câteva minute in zona comercială Pallady, respectiv Dechatlon, Auchan, Carrefour, Dedeman, Jysk, Metro, Jumbo,Leroy Merlin si Ikea.
Optima Residence Pallady se regaseste in apropierea unitatilor de invatamant ( scoala Gimnaziala 116, Scaoala Gimnaziala 82, scoala gimnaziala 92, scoala gimnaziala 112, Liceul Teoretic Al.I. Cuza ),parcurilor, a mall-urilor si centrelor comerciale, a unitatilor spitalicesti, precum si in preajma punctelor de interes major.

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI
:

Apartamentul cu 2 camere, pe care vi-l oferim spre vanzare astazi se finiseaza complet intr-o maniera personalizata cu materiale PREMIUM. Din finisajele si dotarile standard ale apartamentului mentionam:
– centrala termica prin condensare Ferroli 24kw;
–  obiecte sanitare in baie;
–  calorifere;
– gresie si faianta;
– parchet;
– usi de interior;
– interfon;
– usa metalica intrare;

Sistemul constructiv al blocului este realizat din cadre si stalpi de beton armat, compartimentarea este realizata cu caramida Porotherm de 25 cm- exterior, Ytong, compartimentarea interioara, izolatia se realizeaza cu polistiren de 10 cm, iar exteriorul blocului este finisat cu tencuiala decorativa,  tamplarie termoizolanta din PVC cu 5 camere cu geam termorezistent LOW-E, aparataj electric prize si intrerupatoare.

PRET SI MODALITATI DE PLATA:

PRETUL DE LISTA AL APARTAMENTULUI ESTE DE: 77.900 Euro

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar cu un avans minim de 5000 euro.

Alte informatii si contact:
Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.
www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.
Pentru mai multe detalii despre acest imobil , ne puteti contacta la numarul de telefon: 0721 364 017, Mihaela Dinca

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de

Mihaela Dinca

Telefon: 0721.364.017

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara