SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament tip studio Metalurgiei – Metrou Dimitrie Leonida

Metalurgiei , Monaco Towers
 • Disponibil imediat
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
57.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2895 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 5
S.U.: 50.90 mp
S.C.: 61.08 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 121082

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 50.90 mp
 • Suprafață construită: 61.08 mp
 • Compartimentare: semidecomandat
 • Etaj: 5
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: D+P+9
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: semidecomandat

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, izolatie exterioara vata bazaltica, tencuiala decorativa, mana curenta inox, balcoane zidite, terasa multistrat, terasa necirculabila, , lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte din ansamblul Kreisstadt Residenz, un proiect imobiliar excelent realizat, amplasat in zona de Sud a capitalei. Aceasta zona a devenit tot mai atractiva datorita deschiderii catre marile centrele comerciale din zona, cat si a accesului facil catre mijloacele de transport in comun, inclusiv metroul. Pozitionarea excelenta a ansamblului fiind un criteriu de baza ca acest imobil sa fie in topul cautarilor celor mai exigenti cumparatori.
Imobilul cu regim de inaltime P+9 etaje, edificate dupa cele mai inalte standarde in domeniu, dispune de 2 scari si beneficiaza de 2 lifturi cu capacitate 6 persoane, cate un lift pentru fiecare scara.

Apartamentul cu doua camere pe care il propunem spre vanzare dispune de o suprafata utila eficient compartimentata de 46.50 mp si balcon 4.40 mp, este disponibil la etaj intermediar.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun atat la STB cat si la statiile de metrou Dimitrie Leonida si Aparatorii Patriei. Zona in care se afla proiectul beneficiaza de toate utilitatile, strazile fiind asfaltate si iluminate,cu infrastructura completa si inconjurata de vegetatie matura.
Proiectul beneficiaza de acces rapid catre Centura Capitalei si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Soseaua Berceni a fost modernizata in anul 2019, aceasta fiind largita de la doua la patru benzi de circulatie, fiindu-i adaugate si doua parcari de mari dimensiuni tip ”park & ride” amplasate langa statiile de metrou Dimitrie Leonida si Imgb, soseaua dispune astazi de sensuri giratorii si semafoare inteligente care fac posibila circulatia rapida intre Sector 4 Bucuresti si Comuna Berceni.

Mijloace de transport in comun: STB: 220,141.

Metrou: Dimitrie Leonida la doar 7 minute de parcurs pietonal.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul este compus din 2 camere, compartimentarea fiind una foarte eficienta, ergonomica si foarte atent gandita pentru a oferi cele mai bune conditii viitorilor proprietari. Apartamentul pe care vi-l ofer spre vanzare este disponibil pe etaj intermediar.

Locuinta se vinde finisata complet intr-o maniera personalizata cu materiale PREMIUM. Din finisajele si dotarile standard ale apartamentului mentionam :

– centrala termica 24kw;
– obiecte sanitare in baie;
– calorifere;
– gresie si faianta;
– parchet;
– usi de interior;
– interfon;
– usa metalica intrare.

Imobilul dispune de urmatoarele dotari: structura de rezistenta pe cadre de beton armat, compartimentare realizata interior –exterior cu zidarie de caramida Ytong , izolatie exterioara termosistem polistiren, placa de beton peste ultimul etaj cu hidroizolatie-terasa necirculabila, instalatii sanitare PPR, instalatii electrice cupru.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 57.900 Euro.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5000 Euro.

Parcare supraterana la pretul de 4000 Euro TVA inclus.

Parcare acoperita la pretul de 6000 Euro TVA inclus.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Bulevardul Metalurgiei 136, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 30 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button