SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament doua camere, Metrou Berceni, Zona de SUD

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Biruintei
Reper: Metrou Berceni
Suprafata utila:
57.50 mp
Suprafata construita:
67.50 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
4
53.500 euro
TVA de 5% inclus
2675 euro
1605 euro
ID Oferta: 110717
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 57.50 mp suprafata utila
 • 67.50 mp suprafata construita
 • etaj: 4
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • sensor pentru incendii, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, bar/pub, restaurant

Alte informatii

DETALII IMOBIL:

Apartamentul cu doua camere propus spre vanzare face parte din ansamblul residential Astrelor Residence proiect ce se afla amplasat in zona de Sud a Bucurestiului, la o distanta de aproximativ 500 m de pasarela pietonala metrou Berceni. Apartamentul este decomandat si are contorizari individuale pentru toate utilitatile.

Astrelor Residence este amplasat pe strada Biruintei, avand acces rapid catre puncte importante din Zona de Sud a Bucurestiului: Aparatorii Patriei, Piata Sudului, Metalurgiei, Popesti-Leordeni, Soseaua de Centura.

Imobilul are un regim de inaltime redus P+6E, iar apartamentul pe care vi-l ofer spre vanzare este disponibil pe etaj intermediar. Blocul este dotat cu doua lifturi silentioase, ansamblul dispune de parcari supraterane.

Apartamentul este format din 2 camere, are o suprafata utila de 51 mp + balcon inchis 6.90 mp si este compartimentat astfel: Living spatios, dormitor, bucatarie, baie, hol si balcon. Balconul se va preda inchis cu geam termopan si dotat cu calorifer.

LOCALIZARE SI VECINATATI:

Ansamblul este amplasat in Strada Biruintei, la cateva minute distanta de mers pe jos fata de statiile de metrou Berceni, Dimitrie Leonida, Soseaua Berceni, Soseaua Oltenitei.

Zona in care este amplasat ansamblul rezidential dispune de infrastructura completa, bransare la toate utilitatile orasului, acces facil catre statiile de metrou.De asemenea, in imediata apropiere se afla unele dintre cele mai importante centre comerciale din zona de: Profi, Penny Market, “La Strada”, Selgros, Carrefour, Auchan, Metro, Jumbo, Lidl,  unitati de invatamant.

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI:

Apartamentul pe care vi-l oferim spre vanzare astazi este finisat complet, cu materiale PREMIUM. Din finisajele si dotarile standard ale apartamentului mentionam:

– centrala termica 24kw;,

– obiecte sanitare in baie;

– calorifere;

– gresie si faianta;

– parchet;

– usi de interior;

– interfon;

– usa metalica intrare.

Daca rezervarea se face in timp util, viitorii proprietari pot personalize locuinta alegand finisajele dintr-o gama variata de modele si culori pusa la dispozitie de catre departamentul specializat- Avalon.

Sistemul constructiv al blocului este realizat din cadre si stalpi de beton armat, compartimentarea este realizata cu caramida Porotherm de 25 cm- exterior, caramida Porotherm de 11,5 cm- compartimentarea interioara, izolatia s-a realizat cu polistiren de 10 cm, iar exteriorul  blocului este finisat cu tencuiala decorativa, peste ultimul etaj este turnata placa de beton, tamplarie termoizolanta din PVC cu 5 camere cu geam termorezistent LOW-E, aparataj electric prize si intrerupatoare.

PRET SI MODALITATI DE PLATA:

PRETUL DE LISTA AL APARTAMENTULUI ESTE DE: 53.500 Euro

Pret parcare: 2.000 euro + TVA 19%;

BONUS: VOUCHER REDUCERE MOBEXPERT

Se poate achizitiona prin credit bancar.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similiare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0731.111.607 Alexandra Baicoianu.

*Pozele sunt cu titlu de prezentare*

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Alexandra Baicoianu

Alexandra Baicoianu

Telefon: 0731.111.607

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara