SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament doua camere situat pe Str. Amurgului-Popesti LeordeniApartament in bloc - decomandat

Zona: Dimitrie Leonida-Popesti Leordeni
Reper: Strada Amurgului
Suprafata utila:
58.10 mp
Suprafata construita:
67.22 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
63.900 euro
TVA de 5% inclus
3195 euro
1917 euro
ID Oferta: 114431
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 58.10 mp suprafata utila
 • 67.22 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul propus  spre vanzare face parte dintr-un proiect nou, Prestige Amurgului avand in componenta garsoniere simple, garsoniere duble si apartamente de 2 camere, situat pe strada Amurgului la 10 minute de Metrou Dimitrie Leonida.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat in zona Dimitrie Leonida mai exact la aproximativ 10  minute pana la statia de metrou Dimitrie Leonida, in imediata apropiere a celor mai mari centre si galerii comerciale  si este compus din 2 blocuri care vor genera un numar de peste 56 unitati locative diverse, de la garsoniere decomandate pana la apartamente cu 2  camere.

Accesul catre ansamblu se face pe strazi asfaltate si iluminate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales, este unul excelent, aflat intr-o zona  care dispune de infrastructura completa si cu acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii si magazine.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta oferita spre vanzare are o suprafata utila de 58.10 mp utili, excelent compartimentata,  living de 17,92 mp, bucatarie separata de 8,71mp, dormitor spatios de 12,09mp , 1 baie precum si un balcon tip terasa de 8,11mp .
Compartimentarile interioare sunt exclusiv din caramida Porotherm si sunt tencuite. Fiecare apartament este contorizat separat pentru utilitati: curent electric, apa, gaze (centrala termica proprie in condensatie cu contor de gaze montat in exterior); design exterior modern, tamplarie PVC  Salamander 5 camere cu sticla termopan, glafuri interioare-exterioare, instalatiile de incalzire si alimentare cu apa fiind din polipropilena in pardoseala iar  instalatia electrica este realizata prin teava in pardoseala.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 63.900 Euro.

Loc de parcare: Suprateran  2.500 Euro + TVA 19%                           

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0726.863.405 – Madalin Miclaus – manager de proiect Ascend Residence, sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Madalin Miclaus Sud Rezidential

Madalin Miclaus

Telefon: 0726.863.405

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara