SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament doua camere Strada Amurgului-Popesti Leordeni

Dimitrie Leonida-Popesti Leordeni, Strada Amurgului
 • Cel mai bun preț
59.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2995 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 3
S.U.: 58.10 mp
S.C.: 67.22 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 119150

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 58.10 mp
 • Suprafață construită: 67.22 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 3
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: P+3Et
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, , lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul propus  spre vanzare face parte dintr-un proiect nou, Prestige Amurgului avand in componenta garsoniere simple, garsoniere duble si apartamente de 2 camere, situat pe strada Amurgului la 10 minute de Metrou Dimitrie Leonida.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat in zona Dimitrie Leonida mai exact la aproximativ 10  minute pana la statia de metrou Dimitrie Leonida, in imediata apropiere a celor mai mari centre si galerii comerciale  si este compus din 2 blocuri care vor genera un numar de peste 56 unitati locative diverse, de la garsoniere decomandate pana la apartamente cu 2  camere.

Accesul catre ansamblu se face pe strazi asfaltate si iluminate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales, este unul excelent, aflat intr-o zona  care dispune de infrastructura completa si cu acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii si magazine.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta oferita spre vanzare are o suprafata utila de 58.10 mp utili, excelent compartimentata,  living de 17,92 mp, bucatarie separata de 8,71mp, dormitor spatios de 12,09mp , 1 baie precum si un balcon tip terasa de 8,11mp .
Compartimentarile interioare sunt exclusiv din caramida Porotherm si sunt tencuite. Fiecare apartament este contorizat separat pentru utilitati: curent electric, apa, gaze (centrala termica proprie in condensatie cu contor de gaze montat in exterior); design exterior modern, tamplarie PVC  Salamander 5 camere cu sticla termopan, glafuri interioare-exterioare, instalatiile de incalzire si alimentare cu apa fiind din polipropilena in pardoseala iar  instalatia electrica este realizata prin teava in pardoseala.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 59.900 Euro.

Loc de parcare: Suprateran  2.500 Euro + TVA 19%                           

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

 

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Amurgului, Popești-Leordeni, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button