SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament doua camere – Soseaua Oltenitei – sector 4

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni
Reper: Sos Oltenitei
Numar camere:
2
Suprafata utila:
61 mp
Suprafata construita:
73.2 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
60.500 euro
TVA de 5% inclus
3025 euro
1815 euro
ID Oferta: 109901
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 61 mp suprafata utila
 • 73.2 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta, birou
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national

Alte informatii

Detalii imobil:

Noul proiect CORVARIS 21 beneficiaza de o infrastructura completa, cu strazi asfaltate si parcari amenajate – supraterane si subterane, este bransat la toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare), iar apartamentele se vand in regim de contorizare separata a tuturor utilitatilor necesare.

Locuinta pe care o propunem  spre vanzare, este DISPONIBILA pe etajul 2 din 5 in blocul 1 cu un regim de inaltime redus Ds+P+5E, si beneficiaza de vedere stradala, ceea ce ofera un grad ridicat de confort si intimitate, fiind amplasat intr-o zona de case.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat pe strada Cheile Turzii, intre Sos. Oltenitei si Sos. Berceni, la numai 2 minute de mers pana la statia STB.

Vecinatati: Sos. Oltenitei, centre de invatamant si spitalicesti si multiple centre comerciale (Lidl, Mega Image, Piata de Gros, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall).

Mijloace de transport in comun: STB (414, 402), MAXI-TAXI, tramvaiul 1, dar si la statiile  de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, dintre care enumeram: gresie si faianta import, parchet laminat 8 mm, tamplarie PVC Salamander 5 camere cu geam low-E, glafuri exterioare, centrala termica de apartament de 24 kW in condensatie, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior Bella Casa, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu placi antiderapante.

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 60.500 euro

Loc de parcare: 2.500 euro + TVA –suprateran

3.500 euro + TVA – subteran

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Alte informatii si contact:

Finisarea apartamentului va fi atent supravegheata de catre un departament specializat in amenajari interioare, care va prelua dorintele clientilor, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0733.373.483- OANA CRACIUN

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Oana Craciun Sud Rezidential

Oana Craciun

Telefon: 0733.373.483

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara