SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament doua camere-studio, acces metrou Aparatorii Patriei

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Aparatorii Patriei
Reper: Cheile Turzii
Numar camere:
2
Suprafata utila:
42,50 mp
Suprafata construita:
50 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
47.500 euro
TVA de 5% inclus
2375 euro
1425 euro
ID Oferta: 110612
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 42,50 mp suprafata utila
 • 50 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (2 posturi)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, lampi
 • centrala proprie a apartamentului
 • sensor pentru incendii, video, interfon, lift, usa metalica
 • bucatarie deschisa
 • iluminat exterior, demisol, contor apa, boxa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

CORVARIS 21 cel mai nou proiect din sectorul 4, ofera noilor rezidenti o infrastructura completa, cu strazi asfaltate si parcari amenajate – supraterane cat si subterane. Acesta se preda catre noii proprietari bransat la toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare). Pentru fiecare apartament se asigura contorizare separata(individuala) la gaz, curent si apa.

Locuinta pe care o propunem  spre vanzare, este DISPONIBILA pe etajul 2 in blocul  cu un regim de inaltime redus Ds+P+5E, ceea ce ofera un grad ridicat de confort si intimitate, fiind amplasat intr-o zona invecinata de case.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat pe strada Cheile Turzii, intre Sos. Oltenitei si Sos. Berceni, la numai 2 minute de mers pana la statia STB si maxim 15 minute pana la statia de metrou Aparatorii Patriei.

Vecinatati: Sos. Oltenitei, multiple centre comerciale (Kaufland, Lidl, Mega Image, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall), scoli, gradinite si centre medicale.

Mijloace de transport in comun: STB (414, 402), tramvaiele 1, 10, 34 dar si statia de metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta include cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, dintre care enumeram: gresie si faianta import, parchet laminat 8 mm, tamplarie PVC Salamander 5 camere cu geam low-E, glafuri exterioare, centrala termica de apartament de 24 kW in condensatie, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior Bella Casa, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu placi antiderapante.

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 47.500 euro

Loc de parcare: 2.500 euro + TVA –suprateran

3.500 euro + TVA – subteran

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar  pentru plata integrala in avans, beneficiati de o reducere substantiala.

Alte informatii si contact:

Finisarea apartamentului va fi executata conform dorintele clientilor, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori, aceasta operatiune va fi atent supravegheata de catre un departament specializat in amenajari interioare.

Pentru a va ajuta in alegerea tipului de credit mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0722.478.920 – Alexandru Jambu.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Alexandru Jambu

Alexandru Jambu

Telefon: 0722.478.920

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy residence berceni galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara