SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament generos 3 camere, Bulevardul Metalurgiei

Berceni, Aparatorii Patriei
 • Finalizare 2021
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
93.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 13950 euro
Nr. camere: 3
An: 2021
Etaj: 9
S.U.: 85 mp
S.C.: 97 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 123905

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 85 mp
 • Suprafață construită: 97 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 9
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 9
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, izolatie exterioara vata bazaltica, geamuri tripan, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, cabina dus, tencuiala decorativa, mana curenta inox, balcoane zidite, balcoane sticla securizata, terasa multistrat, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, aer conditionat, sensor pentru incendii, video

Schița

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte din proiectul imobiliar Kreisstadt Residence, situat stradal. Beneficiaza de toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare). Imobilul are regim de inaltime  P+9E, iar apartamentul este disponibil la etajul 9, suprafata utila fiind de 74.20 + 10.80 mp balcon.

Amplasat practic intre doua statii de Metrou (Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida) foarte aproape de intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Soseaua Berceni mai exact pe strada Metalurgiei 85 C terenul pe care urmeaza a se construi noul proiect rezidential dispune de o deschidere dubla atat la bulevardul Metalurgiei cat si la aleea Nehoiu.

 Localizare si vecinatati:

Imobilul este situat foarte aproape de Metrou Dimitrie Leonida.

Constructia imbina arhitectura moderna cu solutii complexe de proiectare si executie si este amplasat in zona de Sud a Capitalei, foarte aproape de intersectia bulevardului Metalurgiei cu Soseaua Berceni, cu acces rapid catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: 241, 125, 141, 220, 418, N 105 si statiile de METROU Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida.

Specificatii tehnice si carateristici:

Se vinde complet finisat si este dotat cu: centrala proprie de apartament – 24 kw (in condensatie) si calorifere din otel, usi de interior de cea mai buna calitate, usa intrare metalica- antiefractie, tamplarie PVC cu geamuri termopan Salamander tripane, gresie si faianta –import, parchet de foarte buna calitate, obiecte sanitare moderne in bai si videointerfon. Structura blocului este format pe cadre de beton si caramida Ytong de 25 cm la exterior cat si peretii dintre vecini, iar la interior 11.5 cm, izolat cu polistiren de 10 cm la care se adauga tencuiala decorative.

 Pret si modalitati de plata:

Pret promotional: 93.000 Euro.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5.000 euro.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Bulevardul Metalurgiei 85, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button