SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament Metalurgiei – Lidl MetalurgieiApartament in bloc - decomandat

Zona: Bulevardul Metalurgiei
Reper: Grand Arena
Suprafata utila:
48 mp
Suprafata construita:
56 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
52.900 euro
TVA de 5% inclus
2645 euro
1587 euro
ID Oferta: 113508
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 48 mp suprafata utila
 • 56 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • video, HI-Fi, interfon, lift
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul  cu 2 camere face parte din ansamblul rezidential CLUB RESIDENCE 2 BRANCOVEANU, un proiect imobiliar amplasat intr-o zona cu acces rapid din Bulevardul Metalurgiei, are un regim de inaltime S+P+5Etaje  in care vom regasi toate tipurile de apartamente, respectiv garsoniere, apartamente cu doua camere si apartamente cu trei camere. Proiectul beneficiaza de o infrastructura completa, cu strazi asfaltate, illuminate si cu parcari amenajate, este bransat la toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare), iar apartamentele se vand in regim de contorizare separate.

Compartimentarile sunt moderne, iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, clientii avand posibilitatea sa isi personalizeze locuintele.

Ansamblul are acces facil catre statiile de transport in comun si va pune la dispozitia  noilor locatari numeroase facilitati, spatii verzi, loc de joaca pentru copii.

Localizare si vecinatati:

Accesul in zona se poate face din artere importante, precum: Turnu Magurele, Luica, Aurel Persu si B-dul Metalurgiei.

Ansamblul este situat  pe strada Drumul Binelui, in apropierea celor mai importante centre comerciale ale zonei, unitati de invatamant, spatii de joaca si de relaxare, statii STB.

Vecinatati: centre comerciale precum Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo, scoli si gradinite.

In incinta complexului rezidential Vista situat la cateva sute de metri de Club Residence 2 Brancoveanu, a fost construita cea mai modernă gradinita din Capitala, intinsa pe o suprafata de 1.300 de metri patrati; Școala nr.190 in cadrul careia se construieste un bazin de inot semiolimpic.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul este decomandat are  suprafata totala utila de 48 mp si se vinde complet finisat avand ca dotari standard: gresie si faianta din import, parchet, usi de interior, obiecte sanitare din ceramica in baie, toate la alegere dintr-o gama diversa de modele si culori, glafuri interior-exterior, instalatie electrica din cupru,radiatoare, centrala termica proprie de 24 kW, tamplarie PVC, interfon si usa metalica antiefractie la intrare.

Imobilul este construit pe structura de beton armat, compartimentarea fiind realizata cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 11.5 cm la interior.

Toate apartamentele din imobil sunt racordate la utilitatile Sectorului 4 si sunt contorizate individual.

Pret si modalitati de plata:

Pret: 52.900 EURO TVA 5% inclus.

Se accepta orice tip de credit bancar cu avans minim de 5%.

Parcari subterane si supraterane dezmembrate individual la pretul de 5000 EURO + TVA.

Bonus: voucher 10% reducere la toate produsele din gama marcilor Mobexpert!

Pentru identificarea celui mai bun produs de creditare, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar.

Puteti aplica online pe site-ul www.credit24h.ro sau telefonic la nr.0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii legate de acest  imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0731.111.615 Alexandra Luca sau  direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos.Oltenitei 15-15A ( intrare Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Alexandra Luca SudRezidential

Alexandra Luca

Telefon: 0731.111.615

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara