SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament modern, nou, decomandat, 94.41 mp, etaj 2/8 .Apartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni
Reper: Bd.Metalurgiei
Numar camere:
3
Suprafata utila:
94,41 mp mp
Suprafata construita:
97,05 mp mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
2
Etaj:
2
94.500 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 107989
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 94,41 mp mp suprafata utila
 • 97,05 mp mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 2 grupuri sanitare
 • 2 balcoane
 • 2 dormitoare
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere laterala, vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil :

Apartamentul prezentat face parte dintr-un nou proiect situat in Sudul Capitalei in cartierul Berceni, zona Metalurgiei, ansamblul The Grand Kristal, format din 22 blocuri cu cate 8 etaje. Acesta este disponibil la etajul 2, fiind orientat spre S-V. Datorita pozitionarii cardinale apartamentul dispune de lumina naturala pe toata perioada zilei. Apartamentul este situat la 10 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida si 2 minute de statie STB.

Localizare si vecinatati:

Noul proiect este amplasat in zona de Sud a Capitalei, in cartierul Berceni,zona Metalurgiei, pe strada Dumitru Brumarescu.
Ansamblul beneficiaza de acces rapid catre centrul orasului prin sos.Berceni si bd.Metalurgiei, catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant,medicale si bancare.

Mijloace de transport in comun: STB 125,141,220, statia de metrou Dimitrie Leonida si Berceni.

Specificatii tehnice si caracteristici:
Apartamentul este spatios, cu o suprafata totala utila de 94,41 mp, fiind format din: living generos, 2 dormitoare mari si luminoase, bucatarie de 10 mp, 2 bai si 2 balcoane. Locuinta este dotata cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate: tamplarie PVC Rehau cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, calorifere de otel, centrala temica proprie de 24 kW si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie. Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm, izolatia termica fiind excutata cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Utilitatile sunt contorizate individual, incalzirea se face cu centrala termica proprie 24 kw si calorifere otel.In cadrul ansamblului vor fi spatii de joaca, spatii verzi si de relaxare. Finalizare constructie si acte in luna decembrie 2022.

Pret si modalitati de plata:
Pretul de lista al apartamentului este de 94.500 Euro.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 10%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.
Ca o noutate va oferim posibilitatea plătilor esalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 pana la 2 ani, precum şi orice alta forma de plata care presupune efectuare de plati sub forma ratelor lunare sau trimestriale. Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni şi conditii, ce vor fi stabilite în functie de profilul de plata al cumpăratorului, în functie de normele de finantare aplicabile si de prevederile legale în vigoare, la data rezervarii apartamentului.

Loc de parcare: 3.000 Euro cu TVA inclus, asigurat in cadrul ansamblului.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celor mai bune solutii financiare.
www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.
Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, puteti contacta la tel: 0722.338.342.-Marius Lazarescu

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Marius Lazarescu

Marius Lazarescu

Telefon: 0722.338.342

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara