SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere metrou Aparatorii Patriei

Berceni, Bd. Metalurgiei
  • Cel mai bun preț
69.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3495 euro
Nr. camere: 2
An: 2023
Etaj: 1
S.U.: 65,08 mp
S.C.: 65,02 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 112233

Caracteristici

  • Suprafață utilă: 65,08 mp
  • Suprafață construită: 65,02 mp
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 1
  • Grup sanitar: 1 grup sanitar
  • Balcon: 1
  • An constructie: In construcție (2023)
  • Structură: beton, caramida
  • Compartimentare: decomandat

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, , lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Va prezentam un apartament cu 2 camere amplasat in noul The Grand Kristal Residence City, ansamblu situat in Sudul Bucurestiului, in apropierea statiei de metrou Aparatorii Patriei cat si Dimitrie Leonida, cu acces rapid si catre alte mijloace de transport in comun. Apartamentul de 2 camere, propus spre vanzare are suprafata utila de 55,79mp + 9,66 mp balcon.

Apartamentul se preda “la cheie”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, dispune de: gresie si faianta, parchet laminat, tamplarie Rehau cu profil Sinego Lux, geam tripan, feronerie Roto. Centrala termica in condensatie Ariston 24 kw, usi interioare Bella Casa si usa metalica antiefractie la intrare.
Este complet decomandat si compus din: bucatarie separata, dormitor, hol mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, baie complet utilata cu obiecte sanitare moderne, living generos de 23 mp si un balcon mare in care se intra din toate camerele,inclusiv din bucatarie.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul format din 22 blocuri este pozitionat in cartierul Berceni, zona Metalurgiei, la cateva minute de transportul in comun-statie STB si metrou, iar in apropiere se regasesc centre comerciale ( Lidl, Metro, Carrefour, Hornbach, Sel Gros) precum si piete, institutii de invatamant si centre medicale.

 

Bd.Metalurgiei, Bd.Obregia, strada Turnu Magurele, unitati spitalicesti, de invatamant, farmacii, zone de relaxare si multiple centre comerciale: Lidl, Mall Grand Arena, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Sun Plaza Mall, Carrefour Grand Arena, Sel Gros Berceni, Hornbach, Piata de Gros.

Specificati tehnice si caracteristici:

Locuinta se preda “la cheie”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, dispune de gresie si faianta, parchet laminat, centrala proprie de apartament 24 kw, calorifere din otel, usa metalica la intrare, iar baia este utilata complet cu obiecte sanitare si calorifer port prosop.
Imobilul este construit pe cadre si grinzi din beton armat, compartimentat cu caramida tip Porotherm, este izolat cu polistiren de 10 cm, bransat la toate utilitatile orasului (apa, canalizare, gaze, curent electric), iar fiecare apartament este contorizat individual.

Pret si modalitati de plata:

Pretul apartamentului este 57.900 euro, TVA 5% inclus.
Loc de parcare 3.000 Euro TVA inclus.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5.000 euro, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 20 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 15 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button