SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament spatios cu 3 camere, Berceni (IMGB)

Biruintei , Statia de Metrou Berceni
 • Preț negociabil
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
85.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 12750 euro
Nr. camere: 3
An: 2021
Etaj: 3
S.U.: 84 mp
S.C.: 96 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 114935

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 84 mp
 • Suprafață construită: 96 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 3
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: P+7
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, interfon, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Apartamentul pe care il propunem spre cumparare este disponibil in apropierea statiei de metrou Berceni si face parte din ansamblul rezidential GALAXY  Residence.

Locuinta este disponibila la etaj intermediar, este decomandata, are 2 bai, bucatarie spatioasa si balcon.

Localizare si vecinatati:

Amplasat intr-o zona linistita cu strazi asfaltate si luminate, pozitia imobilului permite accesul catre magistrala de metrou M2, catre liniile RATB, scoli si gradinite  din zona, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale:  Metro, Jumbo si Auchan Berceni.

Mijloace de transport in comun: Metrou tronson Berceni – Pipera, 104, R475;

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul decomandat cu 3 camere are o suprafata totala de 83 mp, este disponibil la etajul 3, intr-un imobil nou cu regim redus de inaltime P+7E, prevazut cu lift silentios cu capacitate 4 persoane. Locuinta este spatioasa si beneficiaza de finisaje de calitate superioara: gresie, faianta si pardoseala din parchet laminat, usi de interior la alegere, tamplarie PVC 5 camere-geam termopan, sticla Low-E, obiecte sanitare moderne pentru bai, centrala termica 24kW si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 85.000 Euro, se accepta credit bancar.

Parcare asigurata la pretul 5.000euro TVA inclus.

 

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Str. Biruinței 186, Popești-Leordeni 077160, Romania

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 9 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button