SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament spatios cu 3 camere, Berceni(IMGB)

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Biruintei
Reper: Statia de Metrou Berceni
Numar camere:
3
Suprafata utila:
78 mp
Suprafata construita:
96 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
76.000 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 114935
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 78 mp suprafata utila
 • 96 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 2 grupuri sanitare
 • 1 balcon
 • 2 dormitoare
 • telefon (2 posturi)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, lampi
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, usa metalica
 • bucatarie echipata
 • iluminat exterior, mansarda, contor apa
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul pe care il propunem spre cumparare este disponibil in apropierea statiei de metrou Berceni si face parte din ansamblul rezidential AGV REZIDENTIAL.

Locuinta este disponibila la etaj intermediar, este decomandata, are 2 bai, bucatarie spatioasa si terasa cu suprafata de 11,68 mp.

Localizare si vecinatati:

Amplasat intr-o zona linistita cu strazi asfaltate si luminate, pozitia imobilului permite accesul catre magistrala de metrou M2, catre liniile RATB, scoli si gradinite  din zona, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale:  Metro, Jumbo si Auchan Berceni.

Mijloace de transport in comun: Metrou tronson Berceni – Pipera, 104, R475;

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul decomandat cu 3 camere are o suprafata totala de 78 mp, este disponibil la etajul 1, intr-un imobil nou cu regim redus de inaltime P+2E+M, prevazut cu lift silentios cu capacitate 4 persoane. Locuinta este spatioasa si beneficiaza de finisaje de calitate superioara: gresie, faianta si pardoseala din parchet laminat, usi de interior la alegere, tamplarie PVC 5 camere-geam termopan, sticla Low-E, obiecte sanitare moderne pentru bai, centrala termica 24kW si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 76.000 Euro, iar pentru plata cash integrala la antecontract  este 72.200 Euro.

Loc de parcare: dezmembrat – 2.500 Euro TVA inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%!

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0722.478.920 – Alexandru Jambu sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Alexandru Jambu

Alexandru Jambu

Telefon: 0722.478.920

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara