SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament spatios cu doua camere in zona Grand ArenaApartament in bloc - decomandat

Zona: Grand Arena
Reper: Metro Berceni
Numar camere:
2
Suprafata utila:
52.36 mp
Suprafata construita:
58 mp
An constructie:
2022
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
68.000 euro
TVA de 5% inclus
3400 euro
2040 euro
ID Oferta: 116382
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 52.36 mp suprafata utila
 • 58 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere laterala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2022
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, scoala, RATB

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul propus spre vanzare face parte din ansamblul FAMILY RESIDENCE IDEAL. Ansamblul este alcatuit din apartamente spatioase si luminoase cu balcoane generoase. In cadrul acestui proiect, puteti achizitiona garsoniere, garsoniere duble, apartamente cu doua si trei camere. Zona in care se afla proiectul beneficiaza de toate utilitatile sectorului 4, strazile fiind asfaltate si  iluminate.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este situat  pe strada Dealu Ferului,in apropierea celor mai importante centre comerciale ale zonei,statii STB,farmacii,restaurante si alte puncte de interes.

Statia STB este situata la aproximativ 2 minute de mers pe jos.

Vecinatati:centre comerciale precum: Lidl,Carrefour,Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul decomandat are suprafata totala utila de 59.25 mp si se vinde complet finisat,avand ca dotari standard:gresie si faianta din Italia,parchet si usi din Polonia,obiecte sanitare din ceramica in baie,baterii cada si chiuveta Grohe si AquaVive,glafuri interior-exterior,instalatie electrica din cupru,radiatoare,centrala termica proprie de 24 kW,tamplarie PVC,interfon si usa metalica antiefractie la intrare.

Imobilul este construit pe structura de beton armat,compartimentarea fiind realizata cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 11.5 cm la interior.Blocurile sunt izolate termic cu polistiren de 10 cm peste care a fost aplicata tencuiala decorativa.

Toate apartamentele din imobil sunt racordate la utilitatile sectorului 4 si au contorizare individuala.

Pret si modalitati de plata: 

Pret de lista: 68.000 EURO,  TVA 5% inclus!

Locul de parcare se vinde in cota indiviza.

Puteti achizitiona locuinta fie prin credit bancar,fie cu surse proprii.

In cazul in care doriti sa achizitionati locuinta prin credit , divizia financiara Credit24h va sta la dispozitie, oferind consultanta personalizata,rapida si specializata.

Pentru identificarea celei mai bune solutii de finantare, puteti aplica online pe site-ul www.credit24h.ro  sau telefonic la nr. 0731.111.609  Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii legate de acest  imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon:0731.111.614 Jercan Claudia sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4 sau Sos eaua Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Claudia Jercan SudRezidential

Claudia Jercan

Telefon: 0731.111.614

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara