SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament spatios dispus stradal pe Soseaua Oltenitei

Soseaua Oltenitei, ROMPRIM
 • Cel mai bun preț
84.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 12600 euro
Nr. camere: 2
An: 2022
Etaj: 3
S.U.: 60.70 mp
S.C.: 71.35 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 125106

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 60.70 mp
 • Suprafață construită: 71.35 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 3
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2022)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: S+P+8E+9ER
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, izolatie exterioara polistiren, izolatie exterioara vata bazaltica, alucobond, geamuri tripan, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, mana curenta inox, balcoane sticla securizata, terasa necirculabila, curte amenajata, centrala proprie, lift, usa metalica, interfon, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Va prezentam un apartament spatios cu un design modern disponibil in ansamblul SKY GARDEN TOWER amplasat in Soseaua Oltenitei, la maxim 15 minute distanta fata de Mall Sun Plaza. Imobilul are regim de inaltime S+P+9Etaje, este prevazut cu 2  lift silentiose SCHINDLER, care coboara pana in subsol unde gasim locurile de parcare subterane, iar pe fiecare etaj gasim boxe pentru depozitare.

Apartamentul are o suprafata utila de 53.25 mp+7.45 mp balcon, este disponibil la un etaj intermediar si beneficiaza de camere generoase si luminoase,  iar finisajele interioare si exterioare sunt din materiale de foarte buna calitate.

In ansamblu sunt prevazute parcari supraterane si subterane individuale, dezmembrate cadastral, amenajate , ce pot fi achizitiona separat fata de apartament.

Localizare si vecinatati:

Locuinta beneficiaza de vedere deosebita, iar pozitionarea stradala a imobilului direct pe sos. Oltenitei permite accesul rapid catre liniile STB, catre statiei de metrou Aparatorii Patriei si catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Mega Image, Mall Sun Plaza, sos. Berceni, Metro Berceni, Jumbo, Auchan Berceni, parc Arghezi

Mijloace de transport : statia de metrou Aparatorii Patriei, STB 1,10, R439

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul este complet decomandat si are ambele camere: livingul si dormitorul  cu iesire in balconul cu suprafata de 7.45 mp, iar baia este complet echipata cu obiecte sanitare de foarte buna calitate.

Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, pardoseala din parchet laminat, usi de interior in ton cu pardoseala, tamplarie PVC SALAMANDER de cukloare gri antracit , cu geam Tripan LOW-E, 4 anotimpuri, obiecte sanitare moderne pentru baie, centrala termica ARISTON 24kW in condensatie si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie, contorizat individual la utilitati: apa, energie electrica si gaze.

Accesul in ansamblu este securizat !

BONUS! Pregatire AER CONDITIONAT + VIDEOINTERFON

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si compartimentare la exterior cu caramida Porotherm de 25 cm, iar la interior compartimentat cu caramida Porotherm de 11.5cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 84.000 Euro.

Parcarile subterane si supraterane , precum si boxele sunt disponibile contracost!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Șoseaua Olteniței 394 A, București 077160, Romania

Puncte de interes

Magazin 10 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button