Apartamente 2 camere de vanzare Aparatorii Patriei

Cartierul Aparatorii Patriei a luat nastere dupa improprietarirea veteranilor Primului Razboi Mondial, care au putut sa isi ridice locuinte pe loturi de cate 5000 de metri patrati. Zona s-a dezvoltat constant, iar in ultimii 30 de ani, multumita statiei de metrou ce poarta numele cartierului, dezvoltarea a fost accelerata.
Astazi, alaturi de case au aparut si blocuri moderne de locuinte, magazine si numeroase facilitati care fac din Aparatorii Patriei un punct de atractie pentru toti cei care sunt in cautarea unui apartament sau a unei garsoniere.

Apartamentele cu 2 camere, cele mai cautate locuinte din zona Aparatorii Patriei.

Majoritatea celor care isi cauta o locuinta in zona de Sud a Bucurestiului isi opresc atentia si asupra apartamentelor cu 2 camere din Aparatorii Patriei. Construite in blocuri moderne, parte din ansambluri rezidentiale foarte bine gandite, acestea reusesc sa contureze o serie de avantaje:

  • Sunt spatioase;
  • Sunt ieftine;
  • Sunt bine compartimentate.

Un apartament cu 2 camere in Aparatorii Patriei este solutia perfecta pentru toti cei care isi doresc o locuinta spatioasa, cu o multime de facilitati in jur si cu un pret de achizitie mic.

Iti oferim cea mai buna solutie pentru a cumpara un apartament 2 camere Aparatorii Patriei.

Daca vrei sa cumperi un apartament cu 2 camere in aceasta zona, iti punem la dispozitie zeci de apartamente noi, construite de dezvoltatori cu experienta. Avem experienta necesara pentru a te indruma spre cel mai potrivit apartament pentru tine si pentru a te ajuta sa gasesti cele mai bune solutii financiare:

  • Te ajutam sa gasesti apartamentul potrivit, in functie de nevoile pe care le ai;
  • Te ajutam sa gasesti solutia perfecta de creditare, punandu-ti la dispozitie si un sistem de rate direct la dezvoltator;
  • Te ajutam cu toti pasii birocratici.

Apartamentele cu 2 camere din Aparatorii Patriei sunt moderne, spatioase, au acces la metrou si la alte mijloace de transport in comun si sunt construite intr-o zona cu potential imobiliar, ceea ce le face o investitie inteligenta.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.