Apartamente 2 camere de vanzare Brancoveanu

Zona conturata in jurul statiei de metrou Constantin Brancoveanu este foarte cautata de catre toti cei care isi doresc un apartament in Bucuresti. Accesul facil catre metrou, proximitatea fata de Parcul Tineretului, Parcul National Bucuresti, Sala Polivalenta si numeroase magazine si facilitati medicale fac din aceasta zona un punct de atractie pentru cei ce isi doresc sa investeasca intr-un imobil.

Iti propunem mai multe apartamente cu 2 camere in Brancoveanu.

Daca iti doresti sa investesti intr-un apartament in Bucuresti, iti propunem zeci de apartamente cu 2 camere Brancoveanu, construite in ansambluri rezidentiale noi si moderne. Pe langa proximitatea fata de principalele puncte de interes ale orasului, zona Constantin Brancoveanu iti ofera si o infrastructura bine pusa la punct, spatii largi si planuri de dezvoltare foarte bine conturate.

Apartamentele cu 2 camere din oferta noastra bifeaza o serie de caracteristici atractive:

  • Sunt construite in ansambluri rezidentiale noi, pe baza unor reguli stricte, care le fac rezistente la cutremure, eficiente energetic si foarte bine optimizate pentru o exploatare moderna;
  • Sunt spatioase si sunt foarte bine compartimentate;

Apartament vechi sau apartament nou in Brancoveanu?

Desi in zona exista si apartamente vechi, construite in urma cu mai multe decenii, mizam intotdeauna pe apartamentele noi. In general, acestea sunt mai spatioase, ofera mai multa lumina naturala, sunt mult mai bine izolate termic (ceea ce inseamna cheltuieli lunare mai mici) si au o structura mai rezistenta.

Pe langa asta, un apartament nou poate sa fie amenajat dupa preferintele fiecarui utilizator in parte.
Costul unui apartament nou in Brancoveanu este similar sau chiar mai mic decat costul unui apartament construit intr-un cartier vechi, ceea ce inclina balanta in mod decisiv spre investitiile in imobile noi.

Te ajutam de-a lungul intregului proces de achizitie.

Daca ai ales un apartament cu 2 camere in Brancoveanu te ajutam sa il achizitionezi si iti oferim cele mai bune solutii de finantare, te ajutam sa treci cu usurinta peste birocratie si de asemenea, iti putem oferi cele mai bune solutii pentru amenajare.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.