Apartamente 2 camere Oltenitei

Una dintre arterele principale ale cartierului Berceni este Soseaua Oltenitei. Aceasta a cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani, atat din punct de vedere al infrastructurii, cat si din punct de vedere al imobilelor nou construite.
Daca vrei sa achizitionezi un apartament nou in Berceni, blocurile noi de locuinte din jurul Soselei Oltenitei sunt foarte atractive, atat din punct de vedere al modului in care sunt construite, cat si din punct de vedere al costurilor.

Iti propunem mai multe apartamente cu 2 camere Oltenitei, in cartiere noi si moderne.

Una dintre cele mai cautate unitati locative este apartamentul cu 2 camere. Suficient de spatios si in acelasi timp economic in exploatare, un apartament cu 2 camere Oltenitei poate sa raspunda cu succes nevoilor rezidentiale.

Avantajele majore pe care le ofera aceasta zona a Bucurestiului sunt urmatoarele:

  • Ofera acces rapid catre metrou;
  • Se afla in proximitatea unor spatii verzi vaste, precum parcul Tineretului si Parcul National Vacaresti;
  • Ofera o multime de facilitati rezidentiale: magazine, locuri de promenada, scoli, gradinite, etc;
  • Este o zona ieftina in comparatie cu alte parti ale Bucurestiului;
  • Se afla intr-o continua dezvoltare. Exista o multime de proiecte in derulare care au scopul de a face intregul cartier din ce in ce mai atractiv.

Cu ce te putem ajuta in procesul de achizitie a noului tau apartament?

Daca ai gasit in oferta noastra apartamentul perfect, te ajutam de-a lungul intregului proces de achizitie. Suntem un promoter imobiliar cu mai bine de 11 ani de experienta, care a dezvoltat de-a lungul timpului o multime de instrumente prin care toti cei care isi doresc o casa sa o poata achizitiona cat mai usor.

Iti oferim experienta noastra pentru a trece cu usurinta peste tot procesul birocratic, iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti care sa te ajute sa gasesti cele mai bune solutii financiare si te ajutam sa transformi noua locuinta in spatiul pe care il poti numi “Acasa”.

Un apartament cu 2 camere Oltenitei poate fi o investitie excelenta pe termen lung. Descopera, asadar, ofertele noastre!

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.