Apartamente 2 camere Titan

Cartierul Titan este unul dintre cele mai populate si atractive cartiere bucurestene, remarcandu-se prin accesul facil catre centrul orasului, prin numeroasele spatii verzi si prin oferta bogata de locuinte, care consta atat in blocuri vechi, cat si in blocuri noi.

Cei care sunt in cautarea unui apartament cu 2 camere Titan vor descoperi ca majoritatea blocurilor de locuinte sunt vechi, construite incepand cu 1960. Cu toate astea, exista si cateva ansambluri rezidentiale noi, care evidentiaza o serie de avantaje:

  • Au spatii mai generoase;
  • Sunt mai luminoase;
  • Sunt construite respectand toate normele impuse de UE, atat in ceea ce priveste rezistenta la cutremure, cat si in ceea ce priveste izolarea termica.

De ce sa alegi un apartament cu 2 camere in Titan?

  1. Pentru ca Titan este un cartier linistit, dezvoltat in jurul ideii de spatiu rezidential;
  2. Pentru ca zona iti ofera acces rapid catre centrul orasului;
  3. Pentru ca in Titan exista unul dintre cele mai mari si mai frumoase parcuri din Bucuresti: Alexandru Ioan Cuza (IOR);
  4. Pentru ca infrastructura este una bine pusa la punct. Cu bulevarde largi, precum Camil Ressu, Theodor Pallady sau Nicolae Grigorescu, cu acces la mai multe statii de metrou si cu numeroase statii STB, cartierul este pregatit pentru o exploatare intensa;
  5. Pentru ca ofera un ROI (Return of Investment) foarte bun in cazul inchirierii.

Te ajutam sa achizitionezi cel mai bun apartament cu 2 camere din Titan.

La SudRezidential poti gasi apartamentul perfect pentru tine si de asemenea, poti gasi oameni bine pregatiti, care te ajuta de-a lungul procesului de achizitie. Avem experienta care se intinde pe mai bine de 11 ani si iti punem la dispozitie o multime de instrumente pentru finantare, amenajare interioara sau economie de timp in procesul birocratic.

Un apartament cu 2 camere in Titan poate fi noua ta casa sau poate fi cel mai eficient instrument pentru investitii durabile. Asigura-te ca il achizitionezi pe cel mai bun!

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.