Apartamente 2 camere de vanzare Dimitrie Leonida

Daca iti doresti un apartament modern, intr-un bloc construit cu simt de raspundere, intr-o zona ce iti ofera toate facilitatile orasului si atractiv din punct de vedere al costurilor, un apartament cu 2 camere in Dimitrie Leonida poate fi alegerea perfecta.
Dimitrie Leonida este una dintre zonele din ce in ce mai atractive pentru cei care cauta un apartament in Bucuresti, care se remarca prin constructii noi, liniste, acces la metrou si o dezvoltare imobiliara continua.

Daca esti in cautarea unui apartament si te intereseaza oferta de apartamente disponibile Dimitrie Leonida, te afli in locul potrivit. Ti-am pregatit o selectie de apartamente 2 camere de vanzare Dimitrie Leonida in diverse locatii, pentru a gasi locuinta perfecta pentru tine si nevoile tale. Preturile pentru apartamentele cu 2 camere din aceasta zona se situeaza intre 63.000 si 87.000 euro. Preturile sunt destul de variate, iar unul dintre principalii factori este locatia in care se afla imobilul, dar si suprafata utila in metri patrati sau compartimentarea propriu-zisa.

Desigur, iti oferim posibilitatea de a achita pretul apartamentului atat numerar, cat si prin credit bancar. De asemenea, poti beneficia de consultanta din partea departamentului nostru financiar, pentru a afla mai multe despre partea de creditare si pentru a gasi o solutie financiara care ti se potriveste. Descopera oferta de vanzare apartamente noi sector 4 si apeleaza la noi pentru a te ajuta in procesul de achizitie.

In Dimitrie Leonida poti gasi numeroase apartamente noi, cu finisaje de calitate premium, care sa-ti ofere confortul dorit si sa devina un adevarat camin. In ceea ce priveste suprafata, gasesti apartamente ieftine Dimitrie Leonida cu suprafete incepand de la 49 mp si pana la 76 mp. Te invitam sa descoperi intreaga selectie de unitati locative, pentru a gasi o proprietate conform nevoilor tale. Totodata, poti gasi apartamente cu 2 camere in Berceni, apartamente cu 2 camere Metalurgiei, apartamente 2 camere in Aparatorii Patriei, apartamente cu 2 camere in Brancoveanu, dar si in multe alte zone rezidentiale linistite si ideale pentru locuit.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.