Apartamente 2 camere Dimitrie Leonida

Daca iti doresti un apartament modern, intr-un bloc construit cu simt de raspundere, intr-o zona ce iti ofera toate facilitatile orasului si atractiv din punct de vedere al costurilor, un apartament cu 2 camere in Dimitrie Leonida poate fi alegerea perfecta.
Dimitrie Leonida este una dintre zonele din ce in ce mai atractive pentru cei care cauta un apartament in Bucuresti, care se remarca prin constructii noi, liniste, acces la metrou si o dezvoltare imobiliara continua.

Iti propunem cele mai bune apartamente 2 camere Dimitrie Leonida, la preturi atractive.

Dimitrie Leonida este una dintre zonele Bucurestiului cu un raport calitate/pret excelent atunci cand vine vorba despre investitii imobiliare.

Apartamentele cu 2 camere pe care le gasesti in oferta noastra, reusesc sa asigure o serie de beneficii convingatoare:

  • Sunt construite in ultimii ani, respectand toate criteriile de calitate impuse de UE;
  • Sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, generand costuri minime de intretinere;
  • Au spatii bine optimizate, ideale pentru o exploatare moderna;
  • Se afla in zone cu acces facil catre oras si catre toate obiectivele de interes: magazine, scoli, gradinite, etc.

Apartamentele cu 2 camere in Dimitrie Leonida reprezinta o investitie imobiliara sigura, atat pentru cei care isi doresc o locuinta, cat si pentru cei care cauta instrumente care sa le genereze castig pasiv.

Te ajutam in tot procesul de achizitie.

La SudRezidential am dezvoltat un sistem prin care toti cei care isi doresc un apartament nou in Sudul Bucurestiului il pot achizitiona in cel mai scurt timp. Te ajutam cu tot ceea ce tine de pasii birocratici, iti propunem locuintele perfecte pentru nevoile tale, te ajutam sa gasesti cele mai bune solutii de finantare si de asemenea, avem solutii pentru mobilare si amenajare.

Optand pentru apartamentele cu 2 camere propuse de SudRezidential in Dimitrie Leonida vei avea garantia unei investitii inteligente.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.