Apartamente 3 camere de vanzare Dimitrie Leonida

Vrei un apartament in capitala? Vrei sa fie spatios, bine conectat la oras, bine construit si accesibil? Iti recomandam un apartament cu 3 camere Dimitrie Leonida. Zona conturata in jurul statiei de metrou Dimitrie Leonida este una dintre cele mai cautate zone din Bucuresti, motivele fiind cat se poate de clare: este o zona inca ieftina; are numeroase constructii noi si moderne; este aproape de metrou; este intr-o continua dezvoltare, atat din punct de vedere imobiliar, cat si din punct de vedere al infrastructurii.

Iti recomandam apartamente 3 camere Dimitrie Leonida, in blocuri noi si moderne

Majoritatea apartamentelor din zona Dimitrie Leonida sunt noi, ceea ce inseamna ca respecta normele de calitate impuse de UE, sunt compartimentate pentru o exploatare moderna si sunt spatioase.

La SudRezidential iti recomandam doar apartamente care iti pot raspunde cu succes tuturor cerintelor pe care le poti avea de la noua ta casa. Acestea sunt eficiente din punct de vedere energetic, se afla in zone cu acces rapid catre principalele obiective din viata de zi cu zi si beneficiaza de o multime de facilitati: parcari, spatii verzi, alei pietonale, etc.

Apartamentele cu 3 camere din Dimitrie Leonida sunt investitii sigure, potrivite atat pentru cei care sunt in cautarea unei noi locuinte, cat si pentru cei care isi doresc un venit in plus din inchiriere.

Iti punem la dispozitie experienta noastra, pentru o achizitie rapida

Avem o experienta vasta in imobiliare si te ajutam de-a lungul intregului proces de achizitie. Te ajutam sa gasesti cele mai bune solutii de finantare prin Credit24.ro, te ajutam sa amenajezi noua locuinta si te ajutam cu sfaturi utile.

Investitia intr-un apartament cu 3 camere in Dimitrie Leonida este o investitie inteligenta, care iti poate aduce atat beneficii financiare, cat si acea doza de confort de care ai nevoie in spatiul pe care il numesti “ Acasa”.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.