Apartamente 3 camere de vanzare Oltenitei

Daca iti doresti un apartament cu 3 camere in Berceni, una dintre cele mai bune zone pe care le poti alege este Oltenitei. Soseaua Oltenitei a cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani, blocurile din jurul ei fiind printre putinele care pot oferi toate avantajele rezidentiale pe care ai putea sa le cauti: sunt bine construite, o buna parte dintre ele fiind noi; sunt bine conectate la oras; dispun de parcari, locuri de joaca pentru copii si o multime de alte facilitati; se afla in proximitatea magazinelor, a gradinitelor, scolilor sau clinicilor medicale.
Achizitia unui apartament cu 3 camere Oltenitei poate fi o investitie excelenta, atat pentru cei care isi doresc o noua locuinta, cat si pentru cei care doresc sa investeasca in imobiliare pentru stabilitate financiara.

Iti propunem cele mai bune apartamente 3 camere Oltenitei

In oferta SudRezidential poti gasi numeroase optiuni de apartamente 3 camere Oltenitei, bine construite si bine ancorate in prezent. Iti recomandam doar apartamente noi, construite de dezvoltatori cu renume, care pot asigura o doza maxima de confort in viata de zi cu zi.

Principalele avantaje care caracterizeaza apartamentele din oferta noastra sunt urmatoarele:

  • Sunt spatioase si luminoase;
  • Sunt bine compartimentate;
  • Dispun de toate facilitatile unor locuinte moderne;
  • Au un raport calitate/pret excelent;
  • Sunt construite in zone ce ofera acces rapid catre mijloace de transport in comun ( inclusiv metrou), catre spatii verzi (Parcul Tineretului sau Parcul National Vacaresti) si catre numeroase alte facilitati.

Intreaga zona Oltenitei este intr-o continua dezvoltare, fiind anuntate numeroase proiecte de infrastructura si investindu-se constant in imobiliare.

Te ajutam atat cu achizitia apartamentului, cat si dupa achizitie

Alegand sa colaborezi cu noi vei avea un partener de incredere de-a lungul intregului proces de achizitie si chiar dupa. Iti punem la dispozitie cel mai bun instrument de creditare de pe piata (Credit24.ro) prin care poti gasi rapid solutia perfecta de finantare, te ajutam sa treci rapid peste birocratie si suntem alaturi de tine in procesul de amenajare, oferindu-ti solutii atractive din punct de vedere al costului si de o foarte buna calitate.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.