Apartamente 3 camere de vanzare Rahova

Daca iti doresti un apartament cu 3 camere, care sa poata asigura spatiul necesar pentru intreaga familie, sa fie in proximitatea principalelor obiective urbane si sa aiba un pret atractiv, una dintre cele mai bune optiuni pe care le ai la dispozitie este un apartamente cu 3 camere Rahova.
Rahova este un cartier din sud-vestul Capitalei, dezvoltat in secolul XVIII, iar in ultimele decenii, odata cu constructia Casei Poporului si a Centrului Civic, a devenit o zona din ce in ce mai atractiva pentru cei care isi cauta o locuinta.

Daca esti in cautarea unui apartament spatios si bine compartimentat, SudRezidential.ro este locul potrivit pentru a gasi ceea ce cauti. Studiaza oferta de apartamente 3 camere de vanzare Rahova si compara preturile, amplasarea, suprafata si alte aspecte care ar putea conta in luarea unei decizii. Apartamentele de 3 camere din Rahova sunt situate in apropierea obiectivelor urbane, a parcurilor si a multor zone comerciale. Totodata, aceasta zona este bine conectata la mijloacele de transport in comun, ceea ce constituie un alt avantaj.

Preturile pentru apartamente 3 camere Rahova variaza in functie de mai multi factori si pot incepe de la 88.000 pana la 98.000 euro. Este indicat sa studiezi descrierea fiecarui apartament in parte, impreuna cu fotografiile si alte detalii oferite, iar daca ai nevoie de informatii suplimentare, ne poti contacta. Astfel, vei lua o decizie informata, tinand cont de toate aspectele care te intereseaza. Totodata, tine cont de faptul ca in portofoliul SudRezidential.ro iti oferim si apartamente cu 3 camere in Aparatorii Patriei, apartamente cu 3 camere in Brancoveanu, apartamente cu 3 camere in Dimitrie Leonida sau apartamente cu 3 camere Oltenitei.

Unul dintre avantajele achizitionarii unui apartament prin intermediul nostru este faptul ca iti oferim consultanta pe tot parcursul procesului si te ajutam cu aspectele birocratice, legale si financiare. Astfel, daca vrei sa afli solutii de finantare pentru un credit bancar, noi te ajutam sa afli mai multe pentru a obtine un credit de la Credit24.

Odata ce ai stabilit care imobil te intereseaza din oferta de apartamente noi Rahova, poti lua legatura cu noi pentru a programa un tur de vizionare gratuit, care te va ajuta sa-ti faci o idee mai clara despre apartamentul dorit.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.