Apartamente 3 camere Rahova

Daca iti doresti un apartament cu 3 camere, care sa poata asigura spatiul necesar pentru intreaga familie, sa fie in proximitatea principalelor obiective urbane si sa aiba un pret atractiv, una dintre cele mai bune optiuni pe care le ai la dispozitie este un apartamente cu 3 camere Rahova.
Rahova este un cartier din sud-vestul Capitalei, dezvoltat in secolul XVIII, iar in ultimele decenii, odata cu constructia Casei Poporului si a Centrului Civic, a devenit o zona din ce in ce mai atractiva pentru cei care isi cauta o locuinta.

Iti propunem mai multe apartamente cu 3 camere in Rahova, construite in cartiere rezidentiale moderne.

In ultimii ani, cartierul Rahova a devenit gazda unora dintre cele mai moderne proiecte rezidentiale din Bucuresti, ridicate de constructori cu experienta si gandite pentru o exploatare moderna.

Iti propunem mai multe apartamente cu 3 camere in aceste proiecte rezidentiale din Rahova, foarte bine optimizate din punct de vedere al costului si foarte atractive prin urmatoarele avantaje:

  • Sunt bine conectate la centrul orasului, atat prin artere largi, cat si prin mijloace de transport in comun;
  • Sunt in proximitatea spatiilor comerciale, gradinitelor, scolilor, spitalelor si tuturor celorlalte puncte de interes social;
  • Dispun de locuri de parcare si spatii comune verzi.

Achizitioneaza un apartament cu 3 camere prin SudRezidential si beneficiezi de toata experienta noastra.

Alegand sa achizitionezi un apartament cu 3 camere in Rahova prin SudRezidential te vei putea bucura de experienta noastra in imobiliare si de toate proiectele si campaniile pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului: ajutor pentru gasirea celui mai bun credit, rate la dezvoltator, recomandari pentru mobilare si amenajare, sfaturi pentru achizitie si exploatare.
Investitia intr-un apartament cu 3 camere in Rahova poate sa fie una dintre cele mai bune decizii pe care le poti lua, atata vreme cat alegi proiectul imobiliar potrivit si te asiguri ca spatiul sau facilitatile oferite de apartament sunt cele potrivite pentru tine.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.