SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartamente noi decomandate 1 Decembrie 1918

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Titan
Reper: Auchan Titan
Numar camere:
2
Suprafata utila:
64.35 mp
Suprafata construita:
77.22 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
6
77.900 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 112721
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 64.35 mp suprafata utila
 • 77.22 mp suprafata construita
 • etaj: 6
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere pe spate, vedere laterala, vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • aer conditionat, sensor pentru incendii, interfon, scara interioara, lift, usa metalica, telecomanda garaj
 • iluminat exterior, subsol, contor apa, contor caldura, boxa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

DETALII IMOBIL:

Abordarea noului proiect, Optima Pallady Residence acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design, combinand cele mai avansate tehnici de construire si utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti.

Peste toate acestea se adauga experienta acumulata in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor nostri.

Imobilul propus spre vanzare este un apartament de 2 camere decomandat, cu o compartimentare foarte functionala si ergonomica, cu o suprafata totala de 64.35 mp, compartimentat astfel: hol – 4.97 mp, bucatarie – 11.28 mp, living 18.13, dormitor 13.64 mp, spatiu depozitare 1.29 mp, baie – 4.55 mp si balcon 10.48 mp.

 

LOCALIZARE SI VECINATATI:

Complexul Optima Residence Pallady este situat in zona de Est a Bucurestiului, in sectorul 3, o zona excelenta aflata intr-o continua dezvoltare. Aceasta zona a devenit tot mai atractiva, datorita deschiderii marilor centre comerciale din zona (IKEA, Kika, Dedeman, Auchan, Decathlon, JUMBO, Metro, Kaufland, etc.), cat si a accesului facil la toate mijloacele de transport: metrou (1 Decembrie 1918), autobuz (246,101,102,103,311 si 330), tramvai(19,27 si 40)

Punem pret pe educatie, iar Optima Residence Pallady se afla intr-o zona cu acces la gradinite, scoli si licee:

 • Scoala Gimnaziala 116 – la doar 2 min
 • Scoala Gimnaziala 82 – la doar 5 min
 • Scoala Gimnaziala 92 – la doar 10 min
 • Scoala Gimnaziala 112 – la doar 12 min
 • Liceul Teoretic “Al. I. Cuza” – la doar 15 min

Pretuim timpul si stim cat de important este sa ai acces facil catre “ACASA”, dar si catre zonele in care te poti relaxa, astfel Optima Residence Pallady se regaseste in apropierea parcurilor, a mall-urilor si centrelor comerciale, a unitatilor spitalicesti, precum si in preajma punctelor de interes major.

 • Parcul Alexandru Ioan Cuza (Titan)
 • Parcul Teilor
 • Park LAKE Mall
 • Mega Mall
 • Ikea Pallady
 • Arena Nationala

Beneficiile complexului

– Parcare subterana /supraterana

– Loc de joaca pentru copii

– Curte proprie ( pentru apartamentele de la parter)

 

SPECIFICATII TEHNICE:

Imobilul cu un regim de înălțime S+P+6E, va fi edificat deasupra unui subsol continuu, special gandit pentru a oferi cat mai multe parcari subterane noilor proprietari, precum și o calitate deosebita a imobilului ales. Un alt atu al acestui proiect va fi privelistea oferita de etajele superioare.

Blocul va fi dotat cu doua lifturi silentioase OTIS, ce coboara pana in parcarea subterana, iar pe fiecare nivel regasim 7 unitati locative cu 2 si 3 camere, iar la parterul imobilelor regasim apartamente cu curte proprie.

Sistemul constructiv de inalta calitate, este garanția ca ati făcut alegerea corecta, acesta fiind gandit și optimizat astfel încat produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta, atat prin proporțiile și volumetria corecte, cat și prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile și alese in urma testarii acestora.

Materialele si echipamentele folosite in amenajarea locuintei sunt din cele mai diverse si provin din import, tamplaria PVC Salamander 5 camere de culoare alba, sticla low-E, 4 anotimpuri , usile interioare sunt achizitionate de la Bella Casa si vin in diferite nuante si modele, gresia, faianta si parchetul sunt import Spania, respectiv Germania, centrala de apartament Ferroli 24Kw in condensare si calorifere de otel, obiecte sanitare moderne din ceramica alba, usa intrare metalica antiefractie cu multiple sisteme de siguranta.

Sistemul de fundare al intregului proiect se va realiza din beton armat, sistemul constructiv la suprastructura va fi compus din cadre de beton armat (stalpi si grinzi), iar peretii, inchiderile exterioare, dar și compartimentarea dintre apartamente sunt realizate din caramida Porotherm de 25 cm, peste care este aplicat termosistemul exterior de 10 cm.

In interior gasim pereți din YTong, cel mai bun izolant fonic și termic utilizat in mod special pentru compartimentari, finisați cu tencuiala mecanizata, precum si cu gleturi speciale de la producatori consacrati.

Accesul securizat permis doar rezidentilor si vizitatorilor acestora, parcarile supraterane din exterior dar si cele subterane din interiorul imobilului sunt la alegere, vegetatie si gazon amenajat, mobilier urban, lifturi silentioase, spatii locative diverse ce dispun de finisaje lux si echipamente de ultima generatie precum si distanta foarte mica fata de mijloacele de transport in comun, dar si preturile accesibile ale produselor imobiliare, intregesc oferta foarte buna facuta de cel mai nou proiect imobiliar din sectorul 3 – OPTIMA PALLADY RESIDENCE

 

PRET SI MODALITATI DE PLATA:

Apartamentul prezentat se vinde la pretul de 77.900 Euro (TVA 5% inclus), cu avans minim de 5.000 Euro si poate fi achizitionat prin orice tip de credit bancar. La orice avans mai mare de 50 % din valoarea apartamentului achitat la semnarea antecontractului veti beneficia de un discount de 5 % pentru suma platita in avans !

Proiectul dispune de parcari exterioare, care se pot achizitiona la pretul de 6.667 Euro + TVA, precum si de  parcari subterane cu preturi incepand de la 8.095 Euro  + TVA.

 

Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui apartament, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

 ALTE INFORMATII SI CONTACT:

 

Este de ajuns sa programati o vizionare online/ telefonic sau puteti merge direct la Biroul de Vanzari dedicat proiectului Optima – Strada Fetesti, nr. 54, (in cadrul Optima 3 )– acces prin strada Perisor, statia IOR 2

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de

Mihaela Dinca

Telefon: 0721.364.017

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara