SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 3 camere Bulevardul Metalurgiei

Bulevardul Metalurgiei, Metro Berceni
 • Cel mai bun preț
94.500 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 14175 euro
Nr. camere: 3
An: 2023
Etaj: 5
S.U.: 94 mp
S.C.: 112 mp
Balcon: 2
ID Anunt: 123553

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 94 mp
 • Suprafață construită: 112 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 5
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 2
 • An constructie: In construcție (2023)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P+11Etaje
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, geamuri tripan, vas WC suspendat si bazin incastrat, cada, chiuveta, baterii, cabina dus, tencuiala decorativa, mana curenta inox, balcoane zidite, balcoane sticla securizata, terasa necirculabila, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul pe care vi-l prezentam face parte din ansamblul The Grand Kristal Residence City dezvoltat in apropiere de Bulevardul Metalurgiei, la maxim 3 minute distanta de capatul liniilor STB 125,141 si 220. Imobilul are un regim de inaltime P+11Etaje si este prevazut cu doua lifturi silentioase. Ansamblu este construit pe o suprafata totala de 100.000 mp de teren si beneficiaza de un spatiu verde amenajat pe o  suprafata de 30.000 mp,unde vor fi amenajate locuri de joaca, alei de acces iluminate si parcari auto pentru rezidenti.Apartamentul are o suprafata utila de 80,70mp+2 balcoane insumand 13,78mp si beneficiaza de camere generoase si luminoase,  avand finisaje de cea mai inalta calitate. Casa scarii este placata cu marmura, mana curenta din inox, iar balcoanele sunt din caramida cu parapet de sticla securizata.

Localizare si vecinatati:

Imobilul este situat in imediata apropiere a Bulevardului Metalurgiei , permitand accesul rapid catre soseaua de centura si catre Autostrada Soarelui. Punctele de interes din zona: scoli, gradinite, Universitatea Spiru Haret,magazine, benzinarii, unitati spitalicesti si centre comerciale: Mega Image, Metro, Jumbo, Auchan.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Compartimentarea apartamentului este una decomandata, astfel; hol de decomandare unde puteti amenaja spatii de depozitare,bucatarie spatioasa cu iesire pe balcon, dormitor matrimonial cu baie proprie, dormitor cu iesire pe balcon, baie cu geam de aerisire si camera de zi cu acces pe balcon.

Apartamentul  se vinde complet finisat cu produse din import de calitate superioara: gresie, faianta, parchet laminat, usi de interior, geam tripan cu tamplarie PVC Salamander si feronerie Roto, centrala termica de apartament Ariston in condensare, obiecte sanitare Cersanit in cele doua bai, contorizari individuale si bransamente la toate utilitatile.

Structura de rezistenta esta realizata din beton armat, inchideri la exterior cu caramida Porotherm de 25 cm, iar la interior compartimentat cu caramida Porotherm de 11.5cm, kit de izolatie termica cu polistiren exapandat de 10 cm si tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de vanzare al apartamentului este de 94.500 Euro tva 5% inclus, avans minim 10%.

Pretul parcarilor este de 4.000 euro+ TVA 19%.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit!

Discount 5% la avansurile mai mari de 20.000 euro.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Dumitru Brumărescu, Bucharest, Romania

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button