SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Metalurgiei-Park Residence
Ziar Sud Rezidential 2020
Programeaza vizionare

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

citeste mai mult
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

citeste mai mult
Avantajele clientilor SudRezidential.ro

Am creat aceasta sectiune din dorinta de a raspunde tuturor celor interesati la numeroasele intrebari ce apar pe parcursul unei tranzactii imobiliare.

citeste mai mult

Avantajele clientilor SudRezidential.ro

Avantajele Sud Rezidential Am creat aceasta sectiune speciala din respect pentru clientii nostri si din dorinta de a oferi impreuna cu partenerii nostri cele mai calitative servicii si cele mai bune discount-uri.

Daca sunteti clientii nostri, cereti consilierului dumneavostra de vanzari cardul de discounturi care va ofera acces imediat la discounturile si serviciile gratuite oferite de partenerii SudRezidential.ro.

Serviciile gratuite si discounturile oferite de partenerii nostri sunt din cele mai diverse domenii si sunt disponibile atat pentru cei care au achizitionat o locuinta noua sau sunt pe cale sa o faca prin intermediul SudRezidential.ro, dar si pentru dezvoltatorii de ansambluri rezidentiale sau societati de investitii implicate in dezvoltarea de locuinte.

MOBEXPERT pentru ca esti diferit

Proiectul de amenajare a noii tale locuinte oferit gratuit, precum si consultanta in amenajarea interioara, oferit de Mobexpert, impreuna cu discount-uri insemnate la achizitionarea de mobilier.

ASTRA ASIGURARI

Astra Asigurari, liderul pietei de asigurari din Romania, va ofera solutii proprii de asigurare si discounturi insemnate la incheierea oricarui gen de polite de asigurare.

ARHITECTURASIDESING.RO

ArhitecturasiDesing.ro, casa de arhitectura recunoscuta pentru proiectele  sale deosebite, ofera solutii de proiectare, consultanta, autorizare si dresing interior la preturi promotionale.

MODULEX GROUP

Modulex Group, furnizor de produse si servicii in domeniul incalzirii si climatizarii pentru uz rezidential, ofera servicii de audit energetic si intocmirea rapida a certificatelor energetice la preturi reduse.

BGS definitia sigurantei

Cu seriozitatea si profesionalismul care-i caracterizeaza, compania BGS ofera solutii personalizate pentru monitorizarea si paza ansamblurilor rezidentiale, dar si pentru resedintele private, birouri  si sedii de firma.

premiu cea mai mare agentie imobiliara