SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Berceni-Luica, apartament spatios, 3 camere, 2 bai, balcon!

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni
Reper: Str. Luica
Numar camere:
3
Suprafata utila:
71 mp
Suprafata construita:
84 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
68.000 euro
TVA de 5% inclus
3400 euro
2040 euro
ID Oferta: 108263
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 71 mp suprafata utila
 • 84 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 2 grupuri sanitare
 • 1 balcon
 • 2 dormitoare
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere laterala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil :

Va prezentam spre vanzare un apartament spatios, care dispune de camere pline de lumina naturala pe tot parcursul zilei si care face parte dintr-un ansamblu nou din Zona de Sud – Sabina Residence.

Apartamentul este amplasat la etajul 1 al unui imobil cu regim de inaltime P+3Etaje  si cu un total de 36 de unitati locative, dispuse cate 9 pe fiecare etaj.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul rezidential Sabina este  situat in Zona de Sud a Capitalei, mai precis la intersectia strazilor Pogoanele si Orastie.

Viitorii proprietari vor beneficia de apropierea statiilor de transport in comun STB (liniile 73, 124,141,102,116,220) si de accesul rapid la linia de centura  a Bucurestiului si Autostrada Soarelui .

In zona exista centre comerciale de interes major, cum ar fi : Carrefour Grand Arena, Selgros, Auchan, Metro si Jumbo. Acces la Parcul Oraselul Copiilor si la Mall Sun Plaza!

 

Specificatii tehnice si caracteristici :

Apartamentul prezentat este amplasat la etajul 1 al imobilului si se vinde complet finisat, cu gresie, faianta, parchet, usi de interior, calorifere din otel, centrala termica de 24 kw, usa de acces antiefractie, bransamente la toate utilitatile si contorizari individuale.

Suprafata aproximativa a apartamentului  este de 71,35 mp, iar compartimentarea este urmatoarea: hol de acces, living, doua dormitoare, doua bai, bucatarie si balcon.

Structura de rezistenta este construita din beton armat, peretii exterior sunt din caramida porotherm de 25 cm, peretii de compartimentare din caramida porotherm de 11,5 cm, tencuieli si sape  mecanizate, glet si vopsea lavabila alba. La exterior, termoizolatie din polistiren expandat de 10 cm.

 

Pret si modalitati de plata :

Pret apartament : 68.000 EURO TVA inclus 5% .

Pret parcari : 1.600 euro +TVA 19%.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, cu avans minim de 5%. La plata integrala, anticipata, discount de 5% .

Alte informatii si contact:

Imobilul este racordat la toate utilitatile orasului, apartamentele fiind contorizate separat. In cadrul acestuia se vor amenaja locuri de parcare delimitate si locuri de joaca pentru copii.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon 0735.872.987 Ianis Mina – manager de proiect Sabina’s Residence!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de
Ianis Mina Sud Rezidential

Mina Ianis

Telefon: 0735.872.987

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara