SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere, Bulevardul Metalurgiei

Berceni, Metalurgiei
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
 • Liniste si confort
65.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3295 euro
Nr. camere: 2
An: 2022
Etaj: 2
S.U.: 51.94 mp
S.C.: 66,19 mp mp
Balcon: 3
ID Anunt: 121472

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 51.94 mp
 • Suprafață construită: 66,19 mp mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 3
 • An constructie: In construcție (2022)
 • Regim de înălțime: P+11
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica

Schița

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 2 camere amplasat in noul ansamblu The Grand Kristal Residence City, situat in Sudul Bucurestiului, in apropierea statiei de metrou Aparatorii Patriei cat si Dimitrie Leonida, cu acces rapid si catre alte mijloace de transport in comun.

Apartamentul de 2 camere, propus  spre vanzare are suprafata utila de 66,19 mp ( 51,94 mp + 14,25 cele 3 balcoane).Este complet decomandat si compus  din: bucatarie separata, dormitor, hol mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, baie complet utilata cu obiecte sanitare moderne, living generos si 3 balcoane.

Spaţiul verde în cadrul ansamblului de peste 30% din totalul terenului este generos, iar arhitecţii peisagişti au proiectat, pe lângă spaţiile verzi care delimitează imobilele, un număr de 11 locuri de joacă pentru copii şi un număr de 11 parcuri moderne cu spaţii destinate relaxării, de dimensiuni mari, pe care le vor amenaja la standarde înalte şi le vor utila cu mobilier urban, iluminat nocturn.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul format din 22 blocuri este pozitionat in cartierul Berceni,zona Metalurgiei, la cateva minute de transportul in comun-statie STB si metrou, iar in apropiere se regasesc centre comerciale ( Lidl, Carrefour, Hornbach, Sel Gros) precum si piete, institutii de invatamant si centre medicale.

Se afla in vecinatatea Bd.Metalurgiei, Bd.Obregia, Strada Turnu Magurele, unitati spitalicesti, de invatamant, farmacii, zone de relaxare si multiple centre comerciale: Lidl, Mall Grand Arena, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Sun Plaza Mall, Carrefour Grand Arena,Sel Gros Berceni, Hornbach, Piata de Gros.

Specificati tehnice si caracteristici:

Locuinta se preda “la cheie”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, dispune de gresie si faianta, parchet laminat, tamplarie Rehau profil Sinego Lux, geam tripan, feronerie Roto, centrala proprie de apartament 24 kw, calorifere din otel, usa metalica la intrare, iar baia este utilata complet cu obiecte sanitare si calorifer port prosop.

Imobilul este construit pe cadre si grinzi din beton armat, compartimentat cu caramida tip Porotherm, este izolat cu polistiren de 10 cm, bransat la toate utilitatile orasului (apa, canalizare, gaze, curent electric), iar fiecare apartament este contorizat individual.

Luminoase şi spaţioase, apartamentele sunt structurate, gândite şi echipate, astfel încât să răspundă nevoilor unui stil de viaţă modern, iar materialele de foarte bună calitate şi gradul înalt al finisărilor interioare sperăm să fie pe măsura aşteptărilor dumneavoastră. Dacă la toate acestea adăugăm faptul că există un întreg department de finisare a imobilelor, pus la dispoziţie de către dezvoltatorii proiectului, în cadrul căruia puteţi alege personal modelul sau culoarea echipamentelor pe care le veţi folosi la personalizarea interioară a apartamentului, putem spune că oferta făcută de către Kristal Residence este una excelentă.

Pret si modalitati de plata:

Pretul apartamentului este 65.900 euro, TVA 5% inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 10 %, iar la plata integrala in avans, se beneficiaza de un discount generos.

Loc de parcare: 4.000 Euro + TVA 19%.

Pozele sunt cu titlu de informare, blocul fiind in constructie.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Dumitru Brumărescu 14, București 041838, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button