SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Best Residence Rahova 

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte!

Amplasat intr-o zona foarte bine dezvoltata, cu infrastructura complete si cai de acces rapide catre centrul Capitalei, Best Residece Rahova este poate primul proiect “boutique apartments” din aceasta zona, care ofera prin pozitia sa privilegiata acces facil la tot ce este necesar pentru o viata moderna si lipsita de stres.

La doar doi pasi de hypermarketul Kauffland Salaj, la 2 minute de zona Sebastian, la 5 minute de parcul Carol, Best Residence Rahova se poate lauda si cu un acces rapid catre centrul orasului, atat cu autoturismul propriu, cat si cu mijloacele de transport in comun.

Plusurile unui proiect de tip boutique apartaments sunt de necontestat, astfel intimitatea oferita de un imobil cu doar 3 apartamente pe nivel, numarul mic de vecini, spatiile comune ample, ori parcarile subterane, la care accesul se face cu liftul, sunt plusuri care vin la pachet o data cu achizitia unui apartament in cadrul proiectului pentru orice familie preocupata de un stil de viata lipsit de stres.

Best Residence Rahova este compus din apartamente cu 2 si 3 camere, ale caror suprafete generoase variaza intre 59 si 89 mp utili, ce vin insotite de balcoane tip terasa, ample, finisate cu granit si sticla securizata, totul la preturi accesibile cuprinse intre 69.900 Eur si 96.900 Eur, TVA 5 % inclus.

Apartamente – Best Residence Rahova

Nr. ap. Tip ap. Etaj Suprafata Pret Schita
Ap. 1,4,7 2 camere etaj 1-3 53.16 mp + 6.00 mp 69.900 euro(TVA 5% inclus) Best-Residence-Bucuresti-2 camere - Best Residence
Ap. 2,3,5, 6,8,9 3 camere etaj 1-3 71.61 mp + 17.45 mp 96.900 euro(TVA 5% inclus) 3 camere - Best Residence

Fiecare apartament din cadrul proiectului dispune si de parcare subterana, sau exterioara, ce pot fi achizitionata separat la preturi cuprinse intre 5.000 Eur si 7.500 Eur TVA inclus.

Apartamentele vor fi finisate intr o maniera premium-luxury si se predau dotate cu obiecte sanitare de inalta calitate, rezervoare incastrate, prize si intrerupatoare, centrala termica proprie in condensare, usi de interior premium, granit in balcoane, videointerfon, si bineinteles ca sunt contorizate individual si bransate la utilitatile orasului.

Daca iti spunem si ca in Decembrie 2020 te poti muta in apartamentul ales, suntem convinsi ca iti vom face alegerea si mai usoara!

Sistemul constructiv de inalta calitate iti ofera siguranta unei alegeri corecte, imobilul fiind construit din cadre de beton armat, cu stalpi, diafragme si plansee strasnice, cu inchideri din caramida porotherm de 25/30 cm, compartimentari din caramida portanta, instalatii sanitare din pex-uponor continuu si multa atentie la detalii pentru un produs finit de calitate.

Tamplaria pentru care am optat este marca Veka, sticla este tripan, iar pentru un confort termic sporit, imobilul va fi termoizolat cu polistiren cu densitate mare, de 10 cm.

Vecinatati: 

Chiar langa Best Residence gasesti:

  • Kauffland Salaj – 1 min
  • Mega Image – 2 min
  • Piata Nasaud (Complex Nasaud – Penny, Pepco, Macelarie, s.a) – 3 min
  • Carrefour Vulcan – 5 min
  • Prosper Sebastian – 7 min

Alte puncte de interes major:

  • Scoala Gimnaziala Luceafarul
  • Clubul Copiilor Sector 5 – Luceafarul
  • Liceul Ghe. Motoc
  • Liberty Center
  • Primaria Sectorului 5 

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si game de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui apartament, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Mai multe detalii despre echipa Credit 24 aici: www.credit24h.ro

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de SudRezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, Bucuresti, Sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de Dumneavoastra precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Best Residence Sector 5,  la tel. 0722.480.411– Call Center Sector 5, sau la 0729.572.570  Call Center SudRezidential.ro.

E TIMPUL SA AI CASA TA !

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Manager de Proiect
Gabriel Raducu Sud Rezidential

Gabriel Raducu

Telefon: 0722.480.411

Metalurgiei-Park Residence
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact:
Catalin Grigore
Telefoane:
0729.572.570
Telefon/Fax:
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Vizioneaza online ansamblurile noastre rezidentiale

Alte ansambluri rezidentiale in zona:

Metalurgiei Park Residence FAZA a II-a

Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate
Incepem FAZA a II-a a celui mai ambitios proiect din Romania

Quantum Club Village Residence Vidra

In curând… Quantum Club Village Residence Vidra Unicul ansamblu rezidential din Zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti,
IN CURÂND!

Quantum OxyGo Modules

In curând… Quantum OxyGo Modules Primul ansamblu imobiliar din Romania compus din case modulare, smart, eficiente energetic si
IN CURÂND!
Optima Residence Bucuresti
premiu cea mai mare agentie imobiliara